Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mostanában sok pasival randizt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában sok pasival randiztal, de egy se keltette fel az érdeklődésem. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
A történethez hozzá tartozik, hogy néven ismerkedem, és a levelezés alatt minden srác szimpatikus, az első randin viszont mindig jön a csalódás. Már több mint 10-szervusz jártam így, és kezdek elkeseredni. Mi lehet az oka, hogy mindig rosszul választok? Vagy túl válogatós lennék?
2015. nov. 14. 15:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd lazán és ne ígérj semmit a fiúknak, úgyis élőben derül ki, hogy milyen az összkép. Ott még beleszólnak olyan dolgok is, amik a neten nem tudnak. Szaglás, hang. Van, akivel jól elbeszélgetek én is, de dohányzik és ez érződik is rajta, akárhogy próbálja dezodorokkal elfedni, és tartok egy távolságot, mert irritálja a szervezetemet a dohányszag. A hangot is torzítja a telefon, számítógép, élőben másmilyen, én egyszer összekevertem még általános iskolás koromban egy akkori osztálytársnőmet az anyukájával, mert kaputelefonon ugyanolyan volt az anyukája hangja, mint az osztálytársnőmé, élőben lehetett hallani a különbséget, telefonban nem. :-)
2015. nov. 14. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez szerintem normális, csak azon kell változtatni, hogy minden randinál a nagy ő-t várod. Mostanra már láthatod, hogy ez nem így működik. Aki szimpatikus, azzal találkozz mielőbb, ne húzzátok el a levelezést, és csak egy ismerkedős alkalomnak tekintsd, amiből bármi lehet: csak egy beszélgetés, barátság, vagy több. Én kb. a 20. randimon éreztem először, hogy "igen,ő kell!". Szerencsére kölcsönös volt.
2015. nov. 14. 17:17
 13/19 anonim ***** válasza:

férfi vagy nő vagy?

mit éreztél pontosan, ami olyan volt, hogy "igen, ő kell"?

2015. nov. 14. 17:42
 14/19 Kkicsii ***** válasza:

Mintha magamat olvastam volna:-D

Én júniusban szakítottam a barátommal (bántott minden nap) aztán megpróbáltam neten is, valamint élőben is ismerkedni. Egyik sem jött össze, pedig volt akinél kölcsönös volt az érzés, csak egyszerűen nem illettünk össze, a másik fele pedig, elnézést a kifejezésért,dugni akart, de mikor rájöttek, hogy nem vagyok rá vevő, el is tűntek.

Aztán most szerdán találkoztam egy sráccal, rögtön egy hullámhosszon voltunk és már most tudjuk, hogy szükségünk van a másikra, pedig nem gondoltam volna róla:-))

Te sem add fel, hisz annyi férfi van még, aki megérdemel téged, másrészt te is érezni fogod, ha megtaláltad. Sok sikert kívánok neked a pártaláláshoz! 19/L

2015. nov. 14. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:
13: Azt éreztem, hogy minden olyan egyértelmű vele, annyira azonos hullámhosszon vagyunk. Minden téren. Azóta kb. fél éve együtt és továbbra is úgy érzem, hogy mindenben passzolunk. Örülök, hogy nem kötöttem kompromisszumot, hanem kivártam, hogy jöjjön az igazi.
2015. nov. 14. 22:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Én egy szóval se mondtam, hogy korrekt dolog, de az már a te bajod, ha elutasítasz valakit, csak mert nem az elvárásaidnak megfelelő a magassága. Én csak ezt hoztam fel.
2015. nov. 14. 23:12
 17/19 anonim ***** válasza:
# 16 Időpont ma 23:12 - Azt nem tudjuk, hogy megfelelő-e (bár ha alacsonyabb a pasi a nőnél, akkor nem meglepő, hogy ezt a nő furcsán éli meg, erre nem mindenki nyitott), a kérdező azt emelte ki, hogy hazudott a magasságáról, és nyilván ha nála magasabbnak hazudta magát egy pasi, de nála alacsonyabb, az egyértelműen kiderül. :-)
2015. nov. 14. 23:20
 18/19 anonim ***** válasza:
ennyiből nem lehet megállapítani, hogy kivel is van a baj. szerintem annyit tehetsz, hogy folytatod tovább amíg nem találkozol valakivel aki tényleg bejön. a neten azért sokan szépítik a dolgokat, így könnyen előfordulhat, hogy randin egyszerűen kiderül, hogy mégsem tetszik vagy mégsem szimpatikus.
2015. nov. 15. 11:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Nézd a netes ismerkedésekből 10-ből 1-re ha rálehet mondani hogy valami megfog benne. Neten keresztül simán többet tudunk a másikba képzelni mint amilyen, ezért érdemes nem is elhúzni ezt a részét, amíg sziklaszilárd képzeted nem alakul ki a másikról (annál nagyobb a csalódás). Velem egyszer fordult elő hogy élőben MÉG JOBB volt mint neten keresztül. Azóta is együtt vagyunk, 4 éve és még mindig szerelmes vagyok, úgy mint az első nap. Előtte senki sem fogott meg onnét. Őszintén szólva már nem is akartam netről talizni, ez is "véletlen" alakult így. Hát ilyen az élet. Amikor az ember már lemondana valamiről, akkor jön össze :))
2015. nov. 15. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!