Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában sok pasival randiztal, de egy se keltette fel az érdeklődésem. Velem van a baj?
férfi vagy nő vagy?
mit éreztél pontosan, ami olyan volt, hogy "igen, ő kell"?
Mintha magamat olvastam volna:-D
Én júniusban szakítottam a barátommal (bántott minden nap) aztán megpróbáltam neten is, valamint élőben is ismerkedni. Egyik sem jött össze, pedig volt akinél kölcsönös volt az érzés, csak egyszerűen nem illettünk össze, a másik fele pedig, elnézést a kifejezésért,dugni akart, de mikor rájöttek, hogy nem vagyok rá vevő, el is tűntek.
Aztán most szerdán találkoztam egy sráccal, rögtön egy hullámhosszon voltunk és már most tudjuk, hogy szükségünk van a másikra, pedig nem gondoltam volna róla:-))
Te sem add fel, hisz annyi férfi van még, aki megérdemel téged, másrészt te is érezni fogod, ha megtaláltad. Sok sikert kívánok neked a pártaláláshoz! 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!