Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem jut a jóból nekem is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem jut a jóból nekem is?

Figyelt kérdés
Mindig megbeszéljük előtte, hogy talizunk...jó nem 100%, de végül mindig vmi bekavar és aztán csak találtagás van részemről.
2010. márc. 19. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:

várj leírom, hogy mit akartál kérdezni bővebben:

Miért van az, hogy van egy lány akivel sokat beszélgetek msn-en vagy telefonon, és amikor megbeszéljük vagy megemlítem, hogy holnap vagy jövőhéten találkozunk akkor előtte való nap már tétovázik és inkább azt mondja, hogy nem biztos, vagy nem tudom, vagy még végig kell gondolnom, hogy ráérek-e. De ugyanakkor msn-en mindig tök jól elbeszélgetünk de mikor feljön a találkozás lehetősége akkor jön ez a helyzet. jólmondom?

2010. márc. 19. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:

jaa én a saját helyzetemből indultam ki:D

nekem volt egy srác akivel minidg megbeszéltük h talizunk 1-2 nappal előtte erre a tali napján 1 órával előtte felhív h ő nem ér ide időbe vagy nem is tud jönni mer vmi dolga van...

én igy fogtam felXD

2010. márc. 19. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
dicsak
2010. márc. 19. 19:25
 4/8 A kérdező kommentje:

Aki nem tud normális választ írni az ne írjon inkább, bocsi... persze kivételek vannak.

Ennyire érthetetlenül nem írtam le, sztem... jah és lány voltam :)

2010. márc. 19. 19:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Még csak azt se mondja, h végig kell gondolnia meg egyebek, én találom ki, h semmi nem lesz.
2010. márc. 19. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:

első vagyok és akkor folytatnám úgy hogy lány vagy... :D

Hagyd a francba csak egy szórakozás vagy neki épp nincs más jó dolga nem kell vele foglalkoznod én azt mondom. Időtöltés vagy neki csupán, érdemesebb lenne mást keresned mielőtt beleéled magad egy reménytelen helyzetbe egy álomkép jellegű kapcsolatba

2010. márc. 19. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
én fiúként pont mintha magamról olvasnék... csak az a gáz h nekem tényleg mindig közbejön vmi. :D
2010. márc. 19. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 20. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!