Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 1 osztállyal nálam idősebb srác a suliban. Fent van iwiwen az msn-címe. Vegyem fel?
Szia!
Nekem is hasonló problémáim vannak, csak srác vagyok.
Ha írsz nekem privát levelet, segíthetünk egymásnak, aminek örülnék.
Üdv, Tamás
Higgadtan, nyugodtan, lazán.
Üdv: Tamás
Szerintem vedd fel nyugodtan, olyan szöveggel, h szívesen beszélgetnél vele, vagy hasonló. Nekem már bejött, bár nem hátrány ha van közös ismerős, és így vmi indok, h ezt azt megbeszéltek, aztán utána másról is lehet szövegelni. És ebből nem következik h tetszik neked feltétlen. Am meg ha ezt gondolja is, azzal mi a gond?
Isak
Hát nem is tudom... kétesélyes az egész... mivan HA van már barátnője? mi van HA nem is vagy az esete? mivan HA összejösztök, és a srác valami beképzelt barom, és majd jól megszopat téged, hülyit, kihasznál? Mivan HA csalódsz benne azonnal, mielőtt lenne is valami, és összetöri a szived?
Egy magányos 19 éves szingli fiú.
Nincs barátnője, iwiwen ismerősöm.
Nem barom :) Egyik osztálytársam bátyjainak haverja, és sokszor szokott náluk lenni és nem seggfej!
Na, az lehet, hogy nem tetszek neki.
Nem kell mindig pesszimistának lenni :)
Szia!
Akkor derül ki, ha megmondod mi a helyzet, de csak egy kis beszélgetés után. És ki fog derülni.
(Én voltam az első író, levelező is)
Üdv: Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!