Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám megismerni őt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megismerni őt úgy, hogy ne ijesszem el és a női mivoltom morzsáit is megőrizzem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akit hónapok óta meg szeretnék ismerni. Eddig elnyomtam magamban ezt az érzést, mert semmiképp sem akartam kezdeményezni. Mostanra viszont már annyira felerősödött bennem a vágy, hogy szinte egyfolytában rá gondolok. Nagyon szeretnék előrébb lépni az ügyben.

Néhány napja összeszedtem magam és írtam neki egy üzenetet a facebook-on. Nem tudom, mi lehet az oka, de a rendszer napok óta nem kézbesíti az üzenetem felé. Biztos, hogy nem az "egyebek" mappába került az üzenetem, mert akkor jelezte volna a facebook. Elég valószínűtlen az is, hogy napok óta nem ment fel facebook-ra, mert közben töltött fel képet az instagramjára is pl. Az üzenetem viszont nem válik elküldöttről kézbesítetté és van egy olyan érzésem, hogy már nem is fog. Más megoldást kell tehát találnom.

Eszembe jutott, hogy írhatnék egy barátjának. Ebben az esetben meg tudnám kérdezni tőle, hogy együtt van-e valakivel, mert ha igen, akkor értelme sem lenne megkeresni őt, akkor el tudnám felejteni.

A másik lehetőség pedig az lenne, hogy odamennék az épület elé, ahol dolgozik és megvárnám, hogy beszélhessek vele.

Mindkét lehetőség távol áll tőlem és rettenetesen rámenősnek érzem magam már csak attól is, ha belegondolok, hogy megtenném bármelyiket is. De jelen helyzetben képtelen vagyok kiverni őt a fejemből. Annyit tudok róla, hogy nagyon értelmes és érzelmes ember, szóval attól nem tartok, hogy esetleg nevetségesnek tartana, inkább attól, hogy megijeszteném azzal, hogy így lerohanom. Nagyon szívesen várnám az ötleteket nőktől és férfiaktól is.

2015. nov. 9. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én már 10 éve azon gondolkodok hogyan hajtsak rá a csajra!

26f

2015. nov. 9. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Hogy jelzi a fb, ha egyebek mappába kerül a te általad küldött üzenet? Ismerősök vagytok? Mert ha nem,akkor nem biztos, hogy kézbesítést mutatja.

Nekem túl kétségbeesettnek tűnik ez az egész próbálkozásod, meg nagy álombéli szervezkedés, hogy majd írsz egy barátjának stb. Nem tudom mennyi idős vagy,de hagynod kellene.

2015. nov. 9. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik az életben félmondatot nem váltottál még ezzel a pasassal, hogy semmit nem tudsz róla,csak hogy beállítod érzelmes és értelmes embernek. Ha mindez nem álomkép lenne,meglenne a telefonszáma a telefonodban! Ébredj fel.
2015. nov. 9. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp ugy kerülj vele kapcsolatba,hogy ne érezze, hogy meg akarod öt hódítani. Nyugodtan megvarhatod őt, de ne érezze, hogy őt vartad. Esetleg kerdezz tőle vagy kerj tőle segitseget valamiben,menj el előtte sokszor. A lenyeg,hogy észre vegyen téged. Ne tűnj ramenősnek és legyél még csinosabb és ápolt.

Vagy mikor elmesz mellette véletlenül ejts le valamit a kezedbol, hátha ő veszi majd fel es szoba egyeledtek..

2015. nov. 10. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!