Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit ismerek személyesen, szoktunk találkozni hetente 1-2szer és nagyon jól elbeszélgetünk, nevetgélünk, jól érezzük magunkat, egy jelét sem mutatja hogy nem vagyok neki szimpatikus, sőt.Msn-en is fent van, ott viszont letiltott, pedig nem írtam neki semmi hülyeséget.
2010. márc. 18. 22:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

kedves és gyáva

kedves mert nem mutatta ki hogy irritálod gyáva mert nem mondta meg

2010. márc. 18. 23:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Okosságokat sem kell neki írni.
2010. márc. 18. 23:02
 3/16 A kérdező kommentje:
:( Hát ez nem túl jó hír, de legalább non verbális jeleket adhatna, vagy célozhatna hogy nem kedvel, csak jópofizna velem?
2010. márc. 18. 23:02
 4/16 anonim ***** válasza:
tök egszerű..neked tetszik a lány és arra is nyitott vagy hogy beleszeress..és "elvakultál" picit...nem vetted észre az apró jeleket azzal kapcs h nem úgy van ahogy te látod: nincs annyira oda érted...vagy gyáva, nem normális..ennek kisebb a valószínűsége:(
2010. márc. 18. 23:14
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elvakulva, egyszerűen nem kaptam semmilyen jelet hogy nem vagyok neki szimpatikus de még is letiltott, szóval nem értem, még néha rám is írt.
2010. márc. 18. 23:21
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát ez elég fura. Gondolom vagy olyan intelligens, hogy érzékelted volna, ha csak barátként néz rád. Elég érdekesen viselkedik. Én megkérdezném tőle hogy miért tiltott le (azt mondod, hogy szoktatok találkozni). Vagy nem lehet hogy hallott rólad valamit? Hogy valaki telebeszélte a fejét? Egyáltalán milyen kapcsolatban vagytok? Randizni hívtad már? Vagy szimplán csak haverkodtok?
2010. márc. 19. 00:00
 7/16 A kérdező kommentje:
Én még nem jeleztem felé hogy tetszik, de lehet hogy észrevette rajtam, nem tudom hogy tetszem e neki, volt hogy megfogta a kezem vagy átölelt, meg hogyha meglát már messziről rám köszön és mosolyog, szóval nagyon nem értem:D
2010. márc. 19. 00:12
 8/16 anonim válasza:

..én is hasonló helyzetben vagyok éppen csak egy fiúval..:/ úgyh átérzem..emigyen azt hogy mutatja ki az msn hogy letiltott?:O

van a messenger discovery,ami állítólag arra jó hogy jelezze ha valaki kitörölt partnerlistájáról..nade a legjobb barátnőnek azt írta ki hogy én kitöröltem és számon kérte és én döbbentem meg a legjobban..tehát erre nem lehet adni..!!!!

szóval én a helyedben a személyes kontaktus alapján ítélkeznék..de komolyan,az érdekelne hogy Te honnan tudod h letiltott?milyen programmal lehet még tudni?:))

2010. márc. 19. 06:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Amúgy terhes lehet.
2010. márc. 19. 09:24
 10/16 A kérdező kommentje:
Egyszerű, egy hónapja soha nem jön fel msnre, de myvipen óránként bejelentkezik, innen tudom hogy tiltott.
2010. márc. 19. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!