Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha pl tinderen a lányok bejelölnek fiukat, akkor egy szép fiukhoz eleve úgy állnak, hogy randi és vagy dugás, a csunyábbaknak meg csak meg van adva a lehetőség, hogy bizonyitsanak?
bejelölnek lányok.
tudom, hogy a lányok néha már eleve ugy állnak a fiuhoz, hogy "hú na végre valaki akivel megérné lefeküdnöm,mert annyira jó pasi"
engem visszajelölnek lányok, de tudom, hogy nekem még nagyon sokat kell jártatnom a számat, hogy akarjanak valamit, mert a külsömmel önmagában még nem érem el a küszöbszintet, ami felett már akarna szexelni a lány.
mert lássuk be erre megy ki a játék
Csak figyelmeztessetek előtte, nehogy oda menjek.
Azért tényleg kívánom, hogy találjatok valakit, akit szeretni tudtok, és aki mellett nem az lesz életetek legfontosabb kérdése, hogy mikor lesz meg a következő p---na.
Kíváncsi voltam a kérdező csupán siránkozni akar vagy tesz is valamit...
Mondjuk nem tudom mi bajod, mindig voltak olyanok, akiknek minél több lyuk volt a fontos. Másrészt most, hogy nincs párkapcsolatom, miért ne ismerkedhetnék szabadon? Egy szóval sem mondtam, hogy csak az érdekel, hogy a lehető legtöbb nőt húzzam a hancúrlécemre.
Egy olyan srácot hívtál el csajozni, akinek bevallottan a minél több, minél szebb (pi..na) kell.
Őszintén szólva nem tudom milyen a hozzáállásod, mert ezenkívül nincs több infóm rólad.
De amint felajánlottam neki azonnal behúzta fülét farkát és már nem siránkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!