Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha pl tinderen a lányok bejelölnek fiukat, akkor egy szép fiukhoz eleve úgy állnak, hogy randi és vagy dugás, a csunyábbaknak meg csak meg van adva a lehetőség, hogy bizonyitsanak?
bejelölnek lányok.
tudom, hogy a lányok néha már eleve ugy állnak a fiuhoz, hogy "hú na végre valaki akivel megérné lefeküdnöm,mert annyira jó pasi"
engem visszajelölnek lányok, de tudom, hogy nekem még nagyon sokat kell jártatnom a számat, hogy akarjanak valamit, mert a külsömmel önmagában még nem érem el a küszöbszintet, ami felett már akarna szexelni a lány.
mert lássuk be erre megy ki a játék
hát te jól nézel ki úgy könnyű!
(én csak 2x dugtam, meg egy nőt elhajtottam, mikor feljött)
hát csak jó külső nélkül pl buliból soha a büdös életbe nem fogsz hazavinni senkit
jó külsővel meg minden ok
azért ugy nehéz elrontani
hidd el, hogy nekem sokkal kevesebb hibázást engednek meg a nők, vajmi keveset tesznek bele az interakcióba, mindent nekem kell megoldani, a szépfiukon meg képesek összeverekedni fullos nők is
Úgy gondolod, hogy aznap este hazavinni vagy úgy érted aznap este megszerezni a számát és később elvinni őt?
Mert ha az első, akkor igazad van, de nem értem miért lenne baj, te sem fekszel össze akármilyen nővel...
Ha a második, akkor nem igaz amit mondasz, nem vagyok egy szép gyerek, de még nekem is összejön...
ha összejön, akkor jól nézel ki
nekem is összejön amugy, de csak kb szökőévente
Egyébként hanyadik kérdésed ez ma?
Mit gondolsz hányan fognak abban a siránkozásban támogatni, hogy nem tudsz elég csajt megdugni mert nem születtél szépnek?
bezzeg ha gazdasági érdek füzödne ahhoz, hogy az én hozzám hasonló emberekből több legyen akkor támogatnák a nyivákolást.
pont ugy mint a koca feministák esetében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!