Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szomoru ügy! Mivel játszam ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomoru ügy! Mivel játszam ki a volt csajomat?

Figyelt kérdés
Az van, h ha össze akarok jönni 1 csajal akkor a volt nőm mindíg megakadályozza beszél a csajal ha nem ischmeri ha meg ischmeri akkor már minden csajnak elhordott engem minden Sz@rnak, pedíg nem vok az. 4hót voltam vele és nincs semmilyen csaj akivel lehetne vmi.mit tehyek?
2010. márc. 17. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Feküdj le még 1x a volt b.nőddel utána megnyugszik.
2010. márc. 17. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Németes vagy?
 3/12 anonim ***** válasza:
De ez most komoly.
 4/12 anonim ***** válasza:
ischmeri? jézusom...homárfalvaaaaaaa
 5/12 A kérdező kommentje:
gy*
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem régen voltam de hogy jön ide ez?
2010. márc. 17. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Először is mi lenne ha beszélnél a volt barátnőddel hogy már nem vagytok együtt és fogadja el és hagyjon téged békén...

Másodszor pedig ha szeret téged egy csaj akkor saját magadáért szeret és nem fogja elhinni a "pletykákat"

(mellesleg természetes hogy a volt barátnő keresztbe tesz és ezt elmondhatnád annak a csajnak akivel szeretnél együtt lenni esetleg kialakulóban van valami"

soksikert

2010. márc. 17. 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs takargatnivalód, az idő téged fog bizonyítani. Ha van, akkor az exed nem alaptalanul tudja terjeszteni ezt rólad, bár én ezt gerinctelenségnek tartom felőle.

Annál a nőnél, aki az exed "kiteregetéseit" be is veszi, hidd el, nem lenne jó dolgod, de az meg sem érdemelne téged. Aki meg nem ad a jött-ment pletykára, azzal van értelme, egyáltalán szóba állni.

Tényleg, mi ez az sch?????

2010. márc. 17. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Abból gondoltam hogy németes mert az ismert --->ischmer így írja.

Lehet még nem állt vissza az agya a magyarra.

2010. márc. 17. 20:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat remélem leál mert jó lenne már 1 csaj:)

Amugy meg csak msn-en így szoktunk haverokkal dumálni azért van ez, meg az is-isch- nek de ez már off

2010. márc. 17. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!