Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? (lent)

Figyelt kérdés

Jövőhéten randim lesz, és szeretnék állítani a hajstílusomon(fiú vagyok), most félhosszú, egyenes, sötétbarna hajam van kb mint neki, csak oldalt nem annyira hosszú

[link]

Rövidebb hajat szeretnék, de nemtudom mi állna nekem jól. Egy kicsit kerekebb arcom van, közepes méretű a homlokom, kerekebb állam van, az orrom egy kicsit hegyesebb. Ilyen hajra gondoltam, de nemtudom jól

állna-e, szerintetek? vagy valami javaslat?

amúgy ilyen hajra gondoltam.

[link]

2010. márc. 17. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
hát nincsen magadrol képed?:)sztem ugy könyebb lenne a dolgunk:)
2010. márc. 17. 20:18
 2/10 A kérdező kommentje:
kössz, most nemtudom mi a baj a kérdéssel, miért lennék díszb*i? nem vagyok emós, csak simán félhosszú a hajam, most meg a röviden gondolkodok, de nem akarom hogy csak meglegyen csinálva valahogy és kész. csak ebben kértem a ti tanácsaitokat.
2010. márc. 17. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:

grat XD

emoból egy rohadt pózer akarsz lenni

hát akk már ink maradj a félhosszúnál :D

17/L

2010. márc. 17. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:
de látom nem értitek.....nem vagyok emós... csak szimplán hosszabb a hajam, de mindegy. és nem akarok pózer lenni, csak mutattam egy képet, mert valami hasonló hajat szeretnék? már ezis baj?
2010. márc. 17. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Hűűű háát nem tudom talán kérdezd meg Kristófot a VIVA csatornából
2010. márc. 17. 20:25
 6/10 A kérdező kommentje:
na mindegy azért köszi az "értelmes" válaszokat, de ha már valaki feltesz egy hasonló kérdést, már mindenki emós, pózer vagy b*zi, kössz szépen még egyszer
2010. márc. 17. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
De az vagy fogd már fel!
2010. márc. 17. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Hat a 2. kep tenyleg egy kicsit b.zis... De sztem fodraszt kerdezz meg, aki latja az arcod, h milyen haj allna jol. Mi most itt latatlanban csak a kepeket tudjuk megitelni (ahogy tettek is...), azt nem tudjuk, h neked mi hogy allna. Szoval sztem irany a fodrasz. :)

Amugy sztem ha ilyen hosszu hajad van, ne csinalj belole hirtelen ennyire rovidet. De te tudod! :)

2010. márc. 17. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
első válaszoló te vagy az aki a sminkes kérdésnél is a kakast linkelte be?
2010. márc. 17. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindkét srác jóvágású és jóképű. Nekik jól áll ez a haj, de ez nem azt jelenti h neked is jól állna. Ezt így nem lehet elmondani, de a rövid haj mindenképp férfiasabb.

Fejformától függ h neked milyen kell.

Nekem a felnyírt csak egy hétig áll jól, mert ugye nő a haj és eltorzul.

Én magamnak vágom géppel, tengerészgyalogos formára, ami ha megnő is arányos és jó marad.

Nekem oldalt 3mm, fejtetőn 15mm, de elöl 24-es a homloknál, így elöl a hajam nem követi a homlokom legörbülő vonalát. Az átmenetnél a 3mm-essel nyírom de 45 fokban döntve, majd 9-essel szintén ferdítve rátolok egy kicsit feljebb.

Ha egyforma hosszúra hagynám, akkor a fejformám miatt hülyén néznék ki.

2010. márc. 18. 01:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!