Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elhívhatom én?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhívhatom én? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Na szóval...van egy srác,aki 3-4 hónapja bejelölt myvipRandin, és azt írta, hogy szeretne jobban megismerni. El is kezdtünk msn-en beszélgetni, mindenféléről tudok vele dumálni, minden témához hozzá tud szólni, nagyon kedves velem, mindig bókol, meg ilyesmik... Élőben még sosem találkoztunk, 50 km-re lakunk egymástól.

Most lesz az iskolánkban egy diáknap, amire lehet külsőst bevinni, és szeretném megkérni őt, hogy jöjjön el velem. Szerintetek ez nem ciki? Végül is én vagyok a lány. De azt írja, hogy nagyon kedvel, és szinte barátok is vagyunk, mindenfélét elmondunk egymásnak, bármiről tudok vele beszélgetni. Meglehet, hogy az iskola miatt nemet mondana, de szerintetek érdemes lenne elhívnom?

15/L vagyok...ő 16/F

2010. márc. 17. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, nem?!
2010. márc. 17. 17:04
 2/4 A kérdező kommentje:

És ha elhívom, és igent mond, akkor mégis mit tudnék vele egész nap csinálni az iskolában? Mondjuk lesznek ott programok, meg este karaoke, ilyesmik...

Félek, hogy nemet mond, egyrészt a távolság, másrészt a suli miatt...

De meg fogom próbálni, legfeljebb kedvesen visszautasít...

De azért még kíváncsi lennék a véleményekre:)

2010. márc. 17. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
hát én a helyedben biztos hogy nem hívnám el első találkozásra egy olyan helyre ahol nyüzsögnek az olyan emberek akik ismernek engem, mindenki beszélni akar majd veled ő meg úgy érzi el van hanyagolva, és mivan ha a barátaid beszólnak neki, meg elkezdik fejtegetni hogy honnan ismeritek egymást, biztos lesz aki kiröhög hogy de ciki.. szóval én megfontolnám...
2010. márc. 17. 17:49
 4/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elhívhatod. Velem is történt már hasonló és nem volt semmi gáz... a barátaim se voltak vele bunkók és tudtunk mit csinálni. De ha elhívod akkor tényleg vele foglalkozz, ne hagyd egyedül. Nem olyan nagy gond az ha nincs olyan sok program, legalább tudtok majd beszélgetni. Ha van kedve hozzá, szerintem jó buli lesz.
2010. márc. 17. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!