Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok egy ilyen sráccal, vagy egyáltalán szóba állnátok vele?
Nálam egy talán, mert az eddigi két barátom is hasonló volt. Viszont eléggé rondán lettem kidobva, a legutóbbi kapcsolatomból ráadásul háromszor, szóval nem tartom valószínűnek hogy valaha lesz bátorságom kezdeményezni bárkinél is. Valószínű hogy nem az én emberem lenne egy szintén félénk férfi, mivel jómagam is az vagyok.
23/N
Szerintem, ha igazán jól érzed magad egy lány társaságában és ő is szívesen beszélget veled, nyugodtan hívd el valahova, biztos örülni fog neki :)
Ami engem illet, én jobban szeretem ha a pasi kezdeményez először. A félénkebb srácokkal sajnos nem olyan jók a tapasztalataim eddig..
Szóval merj kilépni a komfortzónádból, megéri! :)
"Szóval merj kilépni a komfortzónádból, megéri! :)"
Valóban? És ilyenkor szokta az ember az olyan kedvességeket kapni a drága hölgyektől, hogy "Nézzél már magadra lúzer!" és társai. Nőként baromi könnyű ezt a komfortzónás okosságot sütögetni, hiszen pont ti vagytok azok, akiknek szinte soha nem kell belőle semmiért kilépni.
muszáj megpróbálnod kezdeményezni, mert
a) a lány is hasonlóan visszahúzódó, egyikőtök se lép, ezért nem lesz belőle semmi,
b) a lány kezdeményező, nagyszájú típus, de nem jön be neki egy félénk pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!