Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti randiznátok egy ilyen sráccal, vagy egyáltalán szóba állnátok vele?

Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok, és nem volt csak egy kapcsolatom de az évekig tartott, és nincs nagy tapasztalatom csajozás terén. :) Eléggé vissza húzódó vagyok, a lányokhoz nem is merek oda menni, a volt kapcsolatom is úgy kezdődött hogy a lány kezdeményezett, igaz előtte inkább sokat beszélgettünk. Nem nagyon járok bulizni sem. Egy vissza húzódó srácnak mennyi esélye lehet? :)
2015. okt. 24. 23:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nálam egy talán, mert az eddigi két barátom is hasonló volt. Viszont eléggé rondán lettem kidobva, a legutóbbi kapcsolatomból ráadásul háromszor, szóval nem tartom valószínűnek hogy valaha lesz bátorságom kezdeményezni bárkinél is. Valószínű hogy nem az én emberem lenne egy szintén félénk férfi, mivel jómagam is az vagyok.

23/N

2015. okt. 25. 00:04
 12/23 anonim válasza:
65%

Szerintem, ha igazán jól érzed magad egy lány társaságában és ő is szívesen beszélget veled, nyugodtan hívd el valahova, biztos örülni fog neki :)

Ami engem illet, én jobban szeretem ha a pasi kezdeményez először. A félénkebb srácokkal sajnos nem olyan jók a tapasztalataim eddig..

Szóval merj kilépni a komfortzónádból, megéri! :)

2015. okt. 25. 00:11
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

"Szóval merj kilépni a komfortzónádból, megéri! :)"

Valóban? És ilyenkor szokta az ember az olyan kedvességeket kapni a drága hölgyektől, hogy "Nézzél már magadra lúzer!" és társai. Nőként baromi könnyű ezt a komfortzónás okosságot sütögetni, hiszen pont ti vagytok azok, akiknek szinte soha nem kell belőle semmiért kilépni.

2015. okt. 25. 00:36
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
Előző:A kérdező normális te meg egy szexista vagy.
2015. okt. 25. 00:39
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen pasik jonnek be irj myugodtan
2015. okt. 25. 02:18
 16/23 anonim ***** válasza:
16%
ha jól nézel ki, rengeteg esélyed van! ha nem akkor nem, mert nem fognak észrevenni ha csak nem kezdeményezel
2015. okt. 25. 04:09
 17/23 anonim válasza:
13-as! ha értetted volna amit írtam, rájöhettél volna, hogy arról a szituról beszéltem, mikor a lány is érdeklődik a srác felől, szimpatizál vele. Ha kölcsönösen keresik egymás társaságát, akkor sztem egy normális csaj sem fogja azt mondani h "nézzél már magadra lúzer"...
2015. okt. 25. 11:19
 18/23 anonim ***** válasza:

muszáj megpróbálnod kezdeményezni, mert

a) a lány is hasonlóan visszahúzódó, egyikőtök se lép, ezért nem lesz belőle semmi,

b) a lány kezdeményező, nagyszájú típus, de nem jön be neki egy félénk pasi

2015. okt. 25. 13:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Na nekem pont ilyesmi az esetem, persze külsőd terén nem tudom, milyen lehetsz, de én kifejezetten a visszahúzódó, nem csajozós fiúkat kedvelem.Nem nagyon szeretem, ha egy srác nagyszájú, nyüzsgős, flörtölős! Azzal csak baj van, folyton oda kell rá figyelni, lépten-nyomon megcsalhat.
2015. nov. 13. 17:10
 20/23 anonim ***** válasza:
A személyiséggel nem lenne gondod, de a helyesírással már igen.
2015. nov. 13. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!