Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányoknak tetszenek a cigány fiúk?
Igen, tetszhetnek. Akadt már rá példa. Nagy a szórás a cigányok közt az ilyen dél-indiai feketétől a mediterránon át egészen akár a nálam világosabbig. Utóbbiakkal értelemszerűen nem lehetnének még "ízlésbeli" kifogásaim sem, a mediterrán külső amúgy is bejön.
Viszont az az elképesztő kulturális mélység, amiben sajnos 100-ból 99 cigány élni és felnőni kényszerül napjainkban, erősen rányomja a bélyeget a személyiségükre és a viselkedésükre. Mi több, már a külső megjelenésükről is süt a butaság. Hiába lehetne némelyikükből egész helyes srácot varázsolni, ha egyszer konkrét valójában nagyon nem az. Az emberek a végeredményt láják, nem fogják megmozgatni a fantáziájukat, hogy mi lehetett volna belőle, ha...
Az a helyzet, hogy a néhány kivétel, aki nekem tetszeni tudott, az vagy kivételesen művelt értelmiségi családból származott, vagy árvák voltak, és nem cigány környezetében nevelkedtek. Eszibe se jutott volna senkinek sem feltételezni róluk, hogy cigányok, max spanyol turistának tippelték volna őket, ha épp a Halászbástyán sétálgatnak. Mindenesetre iszonyat jól néztek ki anno. Persze mind a cigányok, mind a nem cigányok között elég sok a csunyácska ember, akin aztán tényleg nem segítene semmi. Szóval a "tetszhetnek" az azért duplán ritka kivétel!
nekem is bejönnek.
21 éves voltam,amikor egy 51 éves cigány ffi-val szexeltem.Csúnya volt az ember,de volt benne egy megfogalmazhatatlan spiritusz.Egyszerűen beindultam rá.Életem legnagyobb szexuális élményét tőle kaptam.Vannak cigány férfiak akik tetszenek,de ahogy valaki írta is...a környezet magával rántja őket.Sajnos nehezen integrálódnak,pedig sok tehetséges lenne közöttük pl.jó hallásuk van,sok tehetséges zenész válhatna ki belőlük.Na meg ott van a kicsi arányú értelmiségi cigányok.Ők csak értelmiségi cigánnyal házasodnak,tehát hiába tetszik max. szexre jutnék el vele semmi többre.Ha meg mégis,ott a család és kiutálnak,kinéznek.Az alja cigány is többnyire cigánnyal házasodik.
Egyébként tényleg sok a tehetséges jó hallású köztük és némelyik kézügyessége is kiváló,de sajnos nagy a kontraszt cigány és cigány között.
A cigány ffi-ak körében van egy időszak amikor nagyon jól néznek ki.A húszas-harmincas éveikben virágoznak,míg ebben az időben a nők már erősen asszonyosak öregszenek,mert korán kezdik a szülést stb.
nehéz kérdés ez...most is egy cigány ffi tetszik és rengeteget ábrándozok róla :( nem is értem magam..na mindegy.
És neked tetszenek a cigány fiúk kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!