Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Lányoknak bejön ez a Viselet a fiún egy randin?
Figyelt kérdés
A kabátra értem főleg hogy nem-e gáz vagy mit szólnátok hozzá Lányok, ha egy pasi így állna elétek ebben a kabátban ?
Mit gondolnátok a srácról aki ezt hordja, mint első benyomás ? Ilyenekre lennék kíváncsi !
2010. márc. 17. 14:03
11/21 anonim válasza:
nekem a gatyád nem tetszik:D
a kabát jó:D
12/21 anonim válasza:
ez kabát ronda. de azért jó fej tőled a hagyományőrzés:)
13/21 anonim válasza:
nem a kabát a legfontosabb dolog egy randin,érezzétek jól magatokat és ha a lány tényleg szeret,nem az lesz neki a legfontosabb hogy mibe vagy öltözve!!:)
amúgy nekemis bejön,nincs vele semmi baj.
14/21 anonim válasza:
Király! simán hordjad és légy rá büszke, hogy milyen jó állapotban van!!!
komoly:) 24L
16/21 anonim válasza:
Soha életemben nem néztem meg milyen ruha van a férfin, jó az feltűnt volna, ha csilli villi ruhákba jön, tehát úgy néz ki, mint egy nő. Nem értem miért aggódsz, semmi baj a kabáttal, meg nem mondtam volna, hogy nem most vetted, nincs ezen semmi szégyellnivaló. Nekem a kispárnahuzatom 18 éves :) Testvérem pelenkájához kaptuk ajándékba, senki meg nem mondaná róla :) 21/N
18/21 anonim válasza:
Hidd el, ez lesz a legkisebb gondod a randin:)
19/21 anonim válasza:
sztem vegyél fel egy fekete kabátot, egy fekete inget, ls egy inget, ami lehet sportos, fekete sportosanelegáns cipővel
20/21 anonim válasza:
Jajj, ne foglalkozz már a sok tinip.csával, nincs ezzel a kabáttal semmi baj, teljesen jó, nekem bejön! vedd fel egészen nyugodtan.
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!