Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Tetszik egy srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tetszik egy srác, de nem csak simán tetszik, hanem szeretem, de neki meg van barátnője! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A sráccal kb.2 hete találkoztam egy helyen, már este volt. kb. 7óra és a lényeg h elhívott pizzázni és ott jól kilelkiztük magunkat egymásnak és mondta,hogy most szarul áll a b.nőjével. Nekem nagyon bejön, meg ő az egyetlen srác a suliban aki nem szól be és jó fej velem... Szeretem! De mit tegyek? Évfolyamtársam am. A suliba valamelyik nap kérdeztem tőle, hogy mizujs a barátnőjével és mondta, hogy már teljesen jól vannak. Mikor kettesben voltunk tök rendes volt velem meg odafigyelő, meg mikor egyszer beszólt oszt. társam, akk meg megvédett és vissza szólt neki. Mit tehetnék, hogy észrevegyen? A barátnőjét meg mellesleg ismerem. :(
2010. márc. 17. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
2010. márc. 17. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Szögezzünk le valamit, először is egy sokat akaró önző buta p*csa vagy.

Ha jól megy minden a nöjével és valóban szereted, nem állsz közéjük, pláne úgy h ismered a csaját.

Az meg h jó fej lehet, lehet egy baráti gesztus, vagy jól megértitek egymást és birja a burád....

És k*rvára gratuálok h ilyenen gondolkozol h van nője jól elvannak de te azt akarod h figyeljen fel rád, kicsit se lehet levágni h egy szinten fel figyel rád, mert ha semmibe venne nem dumálna veled meg azokat amiket leírtál

2010. márc. 17. 13:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok én közéjük állni vagy ilyesmi, e mit tegyek? Így meg nekem rossz..de mostanában meg már a barátnője sem figyel oda rá annyira
2010. márc. 17. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

látom nem fogod fel, tényleg buta vagy gratulálok....

és télleg önző vagy...

remélem elüt egy busz

2010. márc. 17. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mássz rá a srácra!

Mifelénk alap!:)

Majd a fiú eldönti, hogy mi legyen!:D

2010. márc. 17. 13:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó!

Köszi, hogy legalább te nem p*csázol le -.-"

Bár nem egy rossz ötlet ez sem, szóval köszönöm a választ. Bár nemtom, nem e tartana hülyének, ha egy lány kezdeményez vagy ilyesmi..

2010. márc. 17. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felejsd el.
2010. márc. 17. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:

itt derül ki hogy te erre nem válaszra vártál, te ezt már rég eldöntötted hogy mit akarsz csak valaki kellet hogy megerősítsen benne, és azt akartad hallani amit te akartál....

És igen egy irgadatlan buta p*csa vagy

2010. márc. 17. 14:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem!! Ez hülyeség!!! Csak szerettem volna tudni, hogy helyes e vagy, hogy mit tegyek, mivel tény, hogy szeretem! :S
2010. márc. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!