Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor jön el az ideje a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az ideje a privát találkozónak?

Figyelt kérdés
A munkatársammal ismerkedünk már egy ideje, azaz bent munkaidő alatt flörtölgetünk, beszélgetünk, sokat nevetünk. Azt hiszem a kölcsönös szimpátia adott, úgy érzem ez több is annál. A flörtöléshez van mersze, azonban nem nagyon értem, miért nem hív el valahova... független ő is én is. Mindketten 30as éveinkben járunk, több, mint 2 hónapja napi szinten rengeteget beszélünk, akkor is keresi a társaságom, ha éppen más területen kellene lennie, de jön, keres, meglátogat. Mégsem lép, egy konkrétat... szerintetek nem kellek eléggé?
2015. okt. 23. 18:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát fájó szívvel, de lehet, mert nem szeretek nyomulni, hát én sem vagyok egy egyszerű eset na...de most már olvasva a véleményeket eléggé elbizonytalanodtam...
2015. okt. 23. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy finom elhívást is nyomulásnak vesz, akkor meg is érdemli.
2015. okt. 23. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Alakuloban van egy kapcsolata szerintem.
2015. okt. 23. 19:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Talán régimódi vagyok,de én amikor hasonló szituban voltam,és kellettem az illetőnek,konkrétan elhívott találkára.Szerintem ne a nő menjen a pasi után kezdetben,ez a legizgalmasabb időszak,a vadászaté.Mondjuk esetleg tehetsz célzást neki,hogy szívesen vennéd tőle,ha elhívna valahova,aztán ennyi.
2015. okt. 23. 20:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha sokáig gondolkodsz és tényleg összejön mással, engem nyugodtan elhívhatsz valahova ;)

Nem kell ezt túl kombinálni, tessék megkérdezni, van e kedve veled találkzni! Nem olyan bonyolult :)

2015. okt. 23. 20:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy TE úgy gondolod, ő is érzi, hogy lépnie kellene, de mi van, ha ő mégsem érzi? Azaz lefordítva: nem tudom, TE mennyi pozitív visszajelzést adtál neki, mert lehet, hogy számodra egyértelmű abból is, amit "produkáltál", de számára esetleg nem, ezért is fél lépni. Vagy lehet egyszerűen félénkebb típus is, aki mondjuk flörtölni flörtöl, de komolyabban nem mer kezdeményezni. Ha te nem mutatod ki egyértelműen, hogy szabad az út, akkor talán nem fog lépni. Egyszer kezdeményezd te nála a flörtöt, érj hozzá, simogasd meg, mondj neki valami dicséretet, bókot, cinkosan kacsints rá stb., szerintem rá fog jönni, hogy kezdeményezhet. De a sima nevetgélésekből nem feltétlenül, talán azt hiszi, hogy csak barátként gondolsz rá. Azt meg már csak halkan merem hozzátenni, hogy egyenjogúság van, a nők is kivehetik a részüket a kezdeményezésből, ne csak azt jelentse már az egyenjogúság, hogy amikor az eredményt kell élvezni, akkor azonosak vagyunk, ha meg tenni kell érte, akkor csak a másik dolgozzon. Szerintem próbálj picit "rámenősebb" lenni, nem kell a melleidet az arcába nyomnod, de pl. én se vállalnám ilyen esetben a kudarc lehetőségét, hogy ha elhívom az illetőt valahová, de ő meg kikosaraz, akkor két napon belül az egész munkahelyi kollektíva erről beszéljen és ezen röhögjön. Egyszer kezdd te a közeledést, mondjuk keresd fel te őt, ha teheted, indítsd te a flörtölést, akár csodákat is láthatsz.
2015. okt. 23. 20:33
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Utolsó válaszoló, igen, lehet, hogy nem adtam egyértelmű jeleket, bár én úgy éreztem... hát meglátjuk mi lesz... bár igen, én is úgy érzem fontos, hogy a férfiak összeszedjék magukat, hiszen gondoljunk bele, amikor egy nő hív el, akkor neki is össze kell szednie magát... azt hiszem egyértelműbb leszek, de elhívni nem fogom! :)

2015. okt. 27. 11:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is megvan minden időszaknak a maga szépsége, és nagyon jó amikor érzed, hogy számítasz és a férfiaknak is jó, ha ők (is) irányítanak! Az önértékelésük a helyére kerül - ha nem ott lenne! Ha valakit igazán akarnak összeszedik magukat, ezt én is számtalanszor tapasztaltam. A Nők dolga, hogy a jeleket adják egyértelműbben!
2015. okt. 27. 11:42
 19/19 Noren1989 ***** válasza:
Szóval azt akarod mondani, h egy teljes hét vívódása alatt sem tudtad megkérdezni, h akarna-e veled találkozni?
2015. okt. 27. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!