Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor jön el az ideje a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az ideje a privát találkozónak?

Figyelt kérdés
A munkatársammal ismerkedünk már egy ideje, azaz bent munkaidő alatt flörtölgetünk, beszélgetünk, sokat nevetünk. Azt hiszem a kölcsönös szimpátia adott, úgy érzem ez több is annál. A flörtöléshez van mersze, azonban nem nagyon értem, miért nem hív el valahova... független ő is én is. Mindketten 30as éveinkben járunk, több, mint 2 hónapja napi szinten rengeteget beszélünk, akkor is keresi a társaságom, ha éppen más területen kellene lennie, de jön, keres, meglátogat. Mégsem lép, egy konkrétat... szerintetek nem kellek eléggé?
2015. okt. 23. 18:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudom észbontó ötlet, de miért nem hívod el te?
2015. okt. 23. 18:48
 2/19 A kérdező kommentje:

Tényleg az :D

Azért nem szeretném én elhívni, mert egyrészt az a hír járja, hogy talán még nincs túl az előző hölgyikén, másrészt számomra fontos, hogy a férfi tegye meg ezeket a lépéseket, mert így azt kommunikálja felém, hogy nem kellek eléggé. Hogy elvagyunk, de lehet annyira már nem kellek, hogy lépjen, persze lehet igent mondana ha én elhívnám... de... nem is tudom, nem veszítené el a férfi mivoltját kapcsolat szinten?

2015. okt. 23. 18:53
 3/19 Noren1989 ***** válasza:
100%

Pontosan vasárnap, délután 3kor jön el az ideje.

26/F

2015. okt. 23. 19:03
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Fél, hogy beégne, ha elhívna és nemet hasítanál rá. Muszáj lesz elhívnod, most növessz egy kis tököt te is. :D
2015. okt. 23. 19:06
 5/19 A kérdező kommentje:

Az okokra tudnátok rávilágítani?

Vagy ennyire egyszerű? Hívjam el én? De nemár!

2015. okt. 23. 19:08
 6/19 A kérdező kommentje:
És ha ő mond nemet?
2015. okt. 23. 19:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog nemet mondani!
2015. okt. 23. 19:09
 8/19 A kérdező kommentje:
Honnan tudod?
2015. okt. 23. 19:12
 9/19 A kérdező kommentje:
Felmerült bennem, hogy talán nem én vagyok az egyetlen(?)...az a nő nyer, aki elhíva előbb?? Ez annyira, nem is tudom...tényleg így ismerkednek a férfiak?vagy csak addig amíg be nem üt a nagy love?
2015. okt. 23. 19:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Hívd már el!

Bizonyos férfiak lelkialkata olyan, hogy kifejezetten nehezen teszik meg az első lépést, bármennyire presszionálja is őket a poros régi szokás, hogy a "férfi tegye meg az első lépést".

Komolyan, emiatt veszni hagynád az egészet?

2015. okt. 23. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!