Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak próbáljam meg vagy ne? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány akivel egy suliba jártam akkor még nem figyeltem fel rá és a bátyja osztálytársam volt általánosba elég jóba voltunk de már nem tartjuk a kapcsolatot!És nézegettem a MyVipet és megláttam ezt a lányt és szerelmes lettem(Tudom hülyén hangzik ez van) szeretnék vele találkozni hogy össze ismerkedjünk és talán lehessen köztünk valami!Na már most nekem még nem volt barátnőm csókolózni is csak eddig kb. 4-szer csókolóztam és nem mondhatni hogy olyan nagy dumás lennék azzal akit nem ismerek sőt...Ezért elég bizonytalan vagyok hogy mit csináljak.Sajnos már nem lakok ott de elég sokat járok le oda haverok és rokonok végett.Gondoltam írok neki MyVipen de fogalmam sincs hogy mit írjak neki.Gondoltam már arra is hogy kihívom a bátyját valahova és szólok neki hozza a húgát is és ott majd ismerkedek vele de ezt nem nagyon tudom hamar megvalósítani mert kb. alig találkozok a sráccal.Szerintetek mit csináljak vagy mit írjak neki?

Amúgy a Lány 14 éves én meg 17 vagyok ! Előre is köszi a válaszokat!

2010. márc. 16. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Helló! Ez nagyon egyszerű, kézenfekvő a téma!:) "Szia! Milyen kicsi a világ! Emlékszel rám? Régen <és ide írd be a volt sulitok nevét> jártunk, a bátyáddal jóban vagyok. Mi a helyzet, már régen hallottam híreket onnan." Remélem ötletadónak jó lesz. Nehogy ezt bemásold, annyira nem jó:) Csak így hirtelen írtam:) Üdv!
2010. márc. 17. 00:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a gyors választ.Ilyenre nem is gondoltam jó ötlet!

2010. márc. 17. 00:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Még azt elfelejtettem oda írni hogy az ismerőseim közt van a lány!
2010. márc. 17. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:
17 évesen én ennyire azért nem voltam döntésképtelen, tanácstalan, töketlen és a többi, sőt ilyet idáig elképzelni sem tudtam. Biztos nem 12-13 éves vagy?
2010. márc. 17. 01:48
 5/7 anonim válasza:
szerintem nincs semmi veszteni valód azzal, ha megkeresed. ha tényleg jóba voltál a bátyjával, akkor valószínűnek tartom, hogy ő sem szólna bele... am megpróbálhatsz egy olyat is, hogy (ha már szép tavaszi idő van) megkeresed a régi haverokat, (h ne tűnjön nagyon fel hogy csak őket hivtad) valahova... sétálni, bulizni, moziba... és akkor (ahogy te is gondoltad) szólj a lány bátyjának, hogy őt is vigye magával. esetleg a régi bandában, ha volt egy-kettő lány azokat is hívhatod, hogy ne érezze nagyon különcnek magát a sok srác között. nem tudok többet, de nagyon sok sikert hozzá !! :)
2010. márc. 17. 09:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Második kommentelőnek (01:48) üzenem:"Sajnos" én nem te vagyok és nem lehet minden ember egyforma!Ez van...

Utolsónak meg köszönöm a tanácsot jó ötlet!

2010. márc. 17. 13:02
 7/7 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet a levél, de mindenképp ismerd meg azelőtt, mielőtt nagyon belehabarodnál a képeibe, mert lehet, hogy a szép külsőhöz nem olyan tökéletes belső tartozik. És szerintem ne a barátodon keresztül ismerd meg a húgát, hanem menj oda hozzá. Tudom, nem egyszerű, de szerintem a lány értékelni fogja!
2010. márc. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!