Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen típusú pasiknak milyen nők jönnek be?
Figyelt kérdés
Remélem értitek milyen stílusra gondolok..
(Igen, bírom a szakállat)
2015. okt. 20. 23:48
11/16 anonim válasza:
Ha 54 felett nem ismerkedsz, akkor lehet hogy alacsonyabb krapek vagy, ugyanis én a 180 centihez pont 60 vagyok, és vékony, kivéve fenékben, az ahhoz képes húsos.
12/16 anonim válasza:
Bocs és 173 centi felett sem :) én magam 183 vagyok és nem az eseteim a túl magas nők. Lehet ez genetikailag van kódolva, nem tudom.
13/16 anonim válasza:
Itt egy sorstársad kis keresgélés után:
én 180 cm és 60 kg vagyok és nem vagyok egy modell alkat.. szóval sztem max 55.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 12/30 Időpont 2009-09-27 18:27
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__42..
14/16 anonim válasza:
Tényleg "sorstársam". :D Centire én sem felelek meg a modellhatároknak (62 derék, 90 csípő a határ), de elég vékony vagyok. Barátom talán ha 10 centivel magasabb, de 30 kilóval több, az izom miatt.
15/16 anonim válasza:
arányok a fontosak, de az a 30 kiló nem mindegy, hogy izom-e vagy zsír. Egyébként 190/90 se túl izmos...
16/16 anonim válasza:
Nos nem egy kigyúrt alak. Nálam mondjuk jóval izmosabb. De zsír szinte nincs rajta, csak derékban egy kevés. De szélesebb mindene, lábai, karjai, törzse. Én törékeny alkat vagyok, ő stramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!