Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen típusú pasiknak milyen nők jönnek be?
Remélem értitek milyen stílusra gondolok..
(Igen, bírom a szakállat)
Mi jön be a páva férfiaknak? A páva csajok!
Ha csak a külsőségekre mész, akkor csak külsőségeket fogsz kapni. Az ilyen embereknek nincsenek érzelmei és nincs magánéletük.
Megnéztem a képeket, és ugyan nem személyesen, de ismerek egy pontosan ilyen emberkét. :) Neki barátnője van, ha őt elmondom milyen, talán tudok segíteni... :)
Eléggé természetes külsejű a lány. 0 smink; hosszú, kiengedve hordott haj; kényelmes, talán sportos, de mindenképpen nőies ruházkodás jellemzi. A viselkedése nagyon közvetlen, nagyon laza. :)
Nyugi, ezeknek itt mindenki páva, meg férfiatlan, aki egy kicsit is jól néz ki. :D Mondjuk nem tudom, mi a pávás, és férfiatlan egy szakállas pasiban, de hát ők tudják..
Egyébként meg az ilyen típusú férfiaknak nyilván nincs egyenízlésük, tehát más-más típusú nők jönnek be nekik is. De egyébként az a srác, akivel mostanában találkozgatok, ilyen stílusú, és neki bejövök. :D Így nézek ki: hosszú szőke haj, zöld szem, az arcomat viszonylag szépnek mondanám, szerintem kövér vagyok, mások szerint normál alkat (170 cm vagyok és 60-62 kg, mindenki döntse el maga, bár sportolok, szóval lehet átlagos vagyok, csak testképzavaros :D), fehér bőr, viszonylag kis mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!