Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen típusú pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen típusú pasiknak milyen nők jönnek be?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem értitek milyen stílusra gondolok..

(Igen, bírom a szakállat)

2015. okt. 20. 23:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Annyira unalmas már ez a belinkelős dolog a hervadozó lánykák részéről. Nekik a tehénfejő mariska gyün be a tanyárú ba. sszájba már a nénikéd he.
2015. okt. 20. 23:51
 2/16 anonim ***** válasza:
45%
A műférfias modelleknek mi jön be? más mdellek.
2015. okt. 20. 23:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen férfiaknak egyértelműen ezek a nőtípusok jönnek be:

[link]

[link]

2015. okt. 21. 00:17
 4/16 anonim ***** válasza:
31%

Mi jön be a páva férfiaknak? A páva csajok!

Ha csak a külsőségekre mész, akkor csak külsőségeket fogsz kapni. Az ilyen embereknek nincsenek érzelmei és nincs magánéletük.

2015. okt. 21. 13:38
 5/16 anonim ***** válasza:

Megnéztem a képeket, és ugyan nem személyesen, de ismerek egy pontosan ilyen emberkét. :) Neki barátnője van, ha őt elmondom milyen, talán tudok segíteni... :)

Eléggé természetes külsejű a lány. 0 smink; hosszú, kiengedve hordott haj; kényelmes, talán sportos, de mindenképpen nőies ruházkodás jellemzi. A viselkedése nagyon közvetlen, nagyon laza. :)

2015. okt. 22. 01:16
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ők pont, hogy nem pávák..
2015. okt. 22. 14:31
 7/16 anonim ***** válasza:

Nyugi, ezeknek itt mindenki páva, meg férfiatlan, aki egy kicsit is jól néz ki. :D Mondjuk nem tudom, mi a pávás, és férfiatlan egy szakállas pasiban, de hát ők tudják..

Egyébként meg az ilyen típusú férfiaknak nyilván nincs egyenízlésük, tehát más-más típusú nők jönnek be nekik is. De egyébként az a srác, akivel mostanában találkozgatok, ilyen stílusú, és neki bejövök. :D Így nézek ki: hosszú szőke haj, zöld szem, az arcomat viszonylag szépnek mondanám, szerintem kövér vagyok, mások szerint normál alkat (170 cm vagyok és 60-62 kg, mindenki döntse el maga, bár sportolok, szóval lehet átlagos vagyok, csak testképzavaros :D), fehér bőr, viszonylag kis mell.

2015. okt. 22. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, öltözködésre meg kb. így öltözködöm:

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 22. 19:39
 9/16 anonim ***** válasza:
nyugi 170 cm 60-62 kiló az túlsúlyos egy pöppet, nincs testképzavarod.
2015. okt. 22. 19:49
 10/16 anonim ***** válasza:
én 54 kiló felett nem is ismerkedek nővel
2015. okt. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!