Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Itt sem jó. Ott sem jó. Akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt sem jó. Ott sem jó. Akkor hol?

Figyelt kérdés

Helló!

Van egy elég nagy gondom... 21 éves vagyok, férfi. Életemben sohasem volt barátnőm. Mackós vagyok de szerintem nem nézek ki rosszul... Kocka voltam sokáig de lassan levetkőzöm...

Ellenben nehezen kezdeményezek és bátortalan vagyok... Szerintetek hol tudnék párt találni?

Utcán elég nehézkes megszólítani egy ismeretlent és ahogy olvastam ez sokaknak nem jön be...

Ahogy itt olvastam a bulikban is elsősorban az egyéjszakás kalandokat preferálják az odajárók... Nekem nem ilyen kell.

Társkeresőre gondoltam de cikinek érzem és nem is bízom benne.

Tudnátok tanácsot adni?

(A poénos kommenteket is üdvözlöm de azért írj hasznosat!)

Köszi.

2010. márc. 16. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:

gondolom eddig a WoW volt a barátnőd...:)

kezd csak nyugodtan egyéjszakás kalandokkal... nagy bulikkal ahol a haverjaid is ott vannak... később meg fogod bánni h nem éled ki magad hidd el nekem

2010. márc. 16. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Mindenhol, ott is, ahol nem jó.

De most komolyan. Lehet, hogy az utcán nem szereti a legtöbb lány, ha leszólítod, de ha valakin észreveszed, hogy észrevett téged és tetszel neki, akkor már ez nem áll. Szórakozóhelyeken oké, hogy kalandot keresnek a lányok, de egy lánynál egy kalandból könnyen lehet több is.

Egyébként meg szólítsd le az összes tetsző lányt az utcán - a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb bejön (ismerősömnek már sikerült így, bár én el sem tudom képzelni, igaz, lány vagyok).

Komolyan, akárhol ismerkedhetsz, a legtöbb _normális_ lány pozitívan értékeli, ha csak úgy odamész hozzá valami vicces dologgal :)

2010. márc. 16. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Noss!

- bocs, hogy ezt írom ,biztos lesznek más ötletek is DE!

Szerintem mivel már 21 éves vagy , így az első tini kalandokból kimaradtál. És minél később kezdi el az ember a csajozást annál rosszabb.

- Szóval szerintem a te esetedben a legkönnyebb dolog ha neten próbálsz meg először ismerkedni.

Mivel pár év kimaradt így a beszélgetés része is nehezen menne azt hiszem, ezért először lépj fel pár chates oldalra és kezdj el lányokkal beszélgetni bemelegítés miatt. Nem azt mondom, hogy itt találj párt de legalább elkezdesz beszélgetni a lányokkal. Itt több mindent megtudhatsz , összeszedheted a gondolataidat, hogy ha odaállsz egy lányhoz akkor miről fogtok majd beszélgetni vagy mit fogsz neki mondani.

- De azt ajánlom túl sok időt ne tölts a chates oldalakon mert még jobban bekockulsz. De bemelegítésnek nem árt.

- Azon kívül manapság nagyon jól lehet ismerkedni nagy szupermarketekben is például, vagy bevásárlóközpontokban, de vannak egyszerű bárok szórakozóhelyek is minden nagyvárosban. Ahová később elmehetsz.

2010. márc. 16. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbálj internetes társkeresőket akkor is. Cikinek nem ciki, ha valakivel ott megismerkedsz, biztos nem arról fogtok beszélni, hogy milyen ciki, hogy itt ti akkor társkeresőn keresztül ismeritek egymást, bízni pedig bízhatsz benne, ha jobban megismerkedsz majd egy-egy ottlévő lánnyal.
2010. márc. 16. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Figyelj.. tényleg bátortalan vagy.. Miért nem jó neked az utca és a szórakozóhely?? Csak mert valakitől azt hallottad, hogy nehéz utcán és csak egy éjszakás kaland a szórakozóhelyen megismert lány???

A lényeg, hogy légy határozott és ha neked az utcán tetszik meg valaki próbálkozz... ha a buszon, akkor a buszon próbálkozz és ha azt mondja hagyjál már akkor kitalálsz valami frappánsat és úgy állítod be mintha ő akarta volna, közbe vigyorogsz... mit veszíthetsz vele??? Ne tudjon zavarba hozni senki, egyik lány sem és akkor minden ok lesz..

Ismerkedtek már utcán, buszon, szórakozóhelyen, vidámparkba, munkahelyen, iskolában, étteremben, koncerten, kávézóban, strandon, valamilyen sportteremben vagy neten..és tökéletes kapcsolatban élnek a mai napig.. ne arra alapozz, hogy mit mondanak a többiek, mert nagyon sokan bizony úgy ismerkedtek meg ami számodra "lehetetlennek" tűnik, pedig nem az.

Én a társkereső oldalakat nem ajánlom, mert nem látod az illetőt és lehet tetszik amit átgondolva, megfontolva és nyugodtan ír, de nem biztos hogy igazából is olyan..

Ne szégyelld, hogy udvarolsz.. csak ügyesen és határozottan.. sok sikert!

2010. márc. 16. 22:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Tudjátok, nagyon bánt, hogy végülis kimaradtam a tini kalandokból...

Azthiszem nekem szűzlányok már nemigen jutnak és ez is bánt eléggé. Elkúrtam...

Beszélgetni tudok lányokkal, de nem mint párral hanem mint a barátaimmal... Egyszóval enm tudom azt éreztetni, hogy bejönne... Mindenki beszél a jelekről de enkem erre nincsenek antennáim.

Az egyéjszakásokkal annyi bajom van, hogy azok a szexről szólnak... És nem azt mondom, hogy tartogatnám a szüzességem de akivel először együtt vagyok azt szeretni akarom. Annál is inkább minthogy amelyik lány egy görbe éjaszkát szeretne az nem egy 5 perces bénázást akar hanem valami többet...

Buliban ismerkedéssel még az a gondom, hogy buliba az jár aki szeret táncolni, őrjöngeni. Énmeg nem ilyen vagyok...

Köszönöm a válaszaitokat és a biztató szavakat.

2010. márc. 16. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:

22:05-ös vagyok.

Neked teljesen elmentek otthonról , ugye tudod??? :D

Figyelj , Ha azt akarod, hogy az első komoly kapcsolatodnál, jó legyen a szex és ne arra keljen, gondolnod, hogy húú ez most az első és az első lány akit szeretek, és ha rosszúl csinálom akkor vajon mi lesz, akkor márpedig keress 1 éjszakás kalandot. És 1-részről megnyugszol , másrészről megnő majd az önbizalmad, az által , hogy már megvolt neked az első és képes vagy rá.

És utána bátrabban fogsz majd csajozni hidd el.

De ha te csak a nagy ő vel akarsz lefeküdni, akkor ezt jelezd neki, hogy te még szűz vagy, és ha normális a csaj akkor nem azt fogja várni tőled, hogy majd te olyan teljesítményt fogsz nyújtani amitől ő totál elélvez majd. Hanem segíteni fog ha normális.

És mondom legalább járj emberek közé sokat és nagyon gyakran, menj többet vásárolni például.

2010. márc. 16. 22:41
 8/9 anonim válasza:

Hali :D

Hát ha van egy jó haveri köröd, szervezzetek házi bulit, sok csajt meghívtok, beszélgettek, táncoltok, ((iszogattok)), kártyáztok.. így a legkönnybb ismerkedni! szerintem... ;) De a rendes bulikat se zárd ki, oda se csak azért járnak!

19 L

2010. márc. 19. 20:06
 9/9 anonim válasza:
Figy: van neked egy ajánlatom. Ismerem ezt a fajtát (a kockát aki rájött h hibázott, és h más is van a világon:D) én is ilyen vagyok, csak én 16éves koromban jöttem rá, most 18vagyok. Ezalatt a 2év alatt k*rva sokat tanultam, szal ha akarod, segítek neked. Dumálgassunk kicsit, elmondom, h hogy tudnád elkezdeni, h hogy gyűjthetsz önbizalmat, stb. Ha érdekel, dobok privátban MSN-címet, és dumálunk;)
2010. márc. 19. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!