Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszéljek vele? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek vele? Mit kérdezzek?

Figyelt kérdés

tudom, hogy volt már ilyesmi kérdés elolvastam mind, köszi

hát... van egy fiú 14/L és én vok 13/L... régen többször voltunk együtt táborban (véletlen) és volt köztünk egyfajta "gyerekszerelem" ... puszi :D:D:D midn1... és most felkeresett, msn-en mindig rám ír.

többször írta: régen nagyon beléd voltam zúgva!

viszont mindig emlegeti, h régen volt, felnőtt, stb...

itt lakik nem messze, és amikor megkérdeztem: vmikor talizunk? akkor azt írta: "maj vmikor" (d nélkül) szóval ezt hogy értsem? mármint, felfogtam, hogy nem tetszem Neki, vagy nem szerelmes már belém, meg minden de mint barát se akar találkozni velem? pedig áll. évekig belém volt zúgva :S:S:S msn-en nagyjából mindig van téma, de néha csak annyit ír: jah, aha, nem, sokáig, jó fej stb... :S:S:S, jah és Ő is szokott kérdezgetni, meg én is.

nos a fő kérdés: mit írjak Neki? mármint, hogy ne unjon meg? mert attól félek az lesz...

ma így köszönt el :

nah meek vacsizni szerintem nem leszek úgyhogy jó éjt szép álmokat és sziaa :D

ezt írta... javaslatok, vélemények?

2010. márc. 16. 20:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
óóó-ké... sztem 13 vagy az alatt is, ha nem vagy nő... :S:S:S naa akk privibe írd meg legalább! avgy msn-en! : e-mail címem: ifjuszinesz@freemail.hu (ez nem msn)
2010. márc. 16. 21:18
 12/13 A kérdező kommentje:
most már meek nem maradok majd holnap leszek, szija :D:D:D jóéjt
2010. márc. 16. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:
2010. márc. 16. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!