Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljek vele? Mit kérdezzek?
tudom, hogy volt már ilyesmi kérdés elolvastam mind, köszi
hát... van egy fiú 14/L és én vok 13/L... régen többször voltunk együtt táborban (véletlen) és volt köztünk egyfajta "gyerekszerelem" ... puszi :D:D:D midn1... és most felkeresett, msn-en mindig rám ír.
többször írta: régen nagyon beléd voltam zúgva!
viszont mindig emlegeti, h régen volt, felnőtt, stb...
itt lakik nem messze, és amikor megkérdeztem: vmikor talizunk? akkor azt írta: "maj vmikor" (d nélkül) szóval ezt hogy értsem? mármint, felfogtam, hogy nem tetszem Neki, vagy nem szerelmes már belém, meg minden de mint barát se akar találkozni velem? pedig áll. évekig belém volt zúgva :S:S:S msn-en nagyjából mindig van téma, de néha csak annyit ír: jah, aha, nem, sokáig, jó fej stb... :S:S:S, jah és Ő is szokott kérdezgetni, meg én is.
nos a fő kérdés: mit írjak Neki? mármint, hogy ne unjon meg? mert attól félek az lesz...
ma így köszönt el :
nah meek vacsizni szerintem nem leszek úgyhogy jó éjt szép álmokat és sziaa :D
ezt írta... javaslatok, vélemények?
van egy fiú 14/L és én vok 13/L.
para van :D
az első választ mindenképp fogadd meg. :)
enivéj
szerintem lehet hogy ő is ilyen csaj vagy nőcsábász és csak összeakar zavarni, vagy abban reménykedik hogy belézúgsz. ez nem tudom miért jó nekik, de én is ismerek pár ilyet. :)
szóval hozz fel hobbijával kapcsolatos dolgokat azokról kérdezgetsd és néha tegyél vicces megjegyzéseket. de tényleg humorosat mert az erőltetettséget nem szeretik a fiúk. :)
szóval egyszerűen legyél természetes, és mikor rádír msn-en vagy kérdez vmit, vagy akármi, ne válaszolj azonnal! persze ne várj fél órát, de mondjuk fél percet, különben azt fogja hinni lógsz rajta mint egy lajhár. :)
hoppáá.... eddig mindig rögtön válaszoltam, mondjuk ma észrevettem, h ez van ezért vártam, meg minden...
am van egy fiúú decemberben lesz 15... ma szakítottam vele, őt nem zavarta a korom... :D
(am nem olyan lány vok, aki mindenkivel összejön, ez se ovlt komolya)
neeem, nem az! akk legalább annyit, h lány vagy-e (nő), gondolok igen, de nem baj ha nem :D:D:D
na pleaseee!
jó lány vagyok.:D
szal nem fiú és nem nő.
14 alatt
és 11 felett
de érett vagyok a koromhoz képest.. néha. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!