Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobbet érez irántam mint barátság?
cia.én egy lány vagyok és ugyanez a helyzetem egy pasival.
mindig én hivom fel,stb.
szerintem is várd meg mig ő ir és ne te nyaliyy neki..:)
én azt szoktam csinálni hogy amikor talizok evvel a sráccal mindig engedem hogy azt cináljon amit akar és igy észre szokott venni.pl.múltkor sátoroztunk vele eggyütt és elkezdett de kurvára flörtölni velem!!!én meg vettem a lapot és ugyan azt csináltam!!!!szal csak nézd a dolgok POZITIV oldalát!!!!!sok sikert
Így-így :) Várj csak szépen,de egyébként az nem elképzelhetetlen, hogy valamit rosszul csinálsz a folyamatban? Úgyértem írok egy hülye folyamatot, és szűrd ki a választ magadnak: Elmész rrontasz reggel 8kor hogy szia, mizu? lejöttem megint... igénytelenül öltözködöl, csipás a szemed, büdös a szád, aztán a csaj így azt se tudja mit kezdjen veled :) Majd ott csüngsz rajta estig...lehet hogy neked ez nem gáz, de ő mondjuk már 18 óra körül szeretne kicsit lepihenni, megnézni a híreket. megfürdeni, megvacsorázni, és hoppá! már 20 óra van ...:)
Vagy netán amiért sokat vagy vele, és sokat beszélsz, egyszerüen hülyeségekkel traktrállod, és már a f*sza kivan veled meg ezzel az egész hülyeségből, de nem akar megbántani téged azzal hogy: bocsi már nem vagyok szerelmes beléd :S ....kérlek menj el. (?) Úgye milyen rosszul hangzana? DE még sok példa van, de az akkor sem normális hogy a csaj 1 lépést sem tesz veled szemben... most ez fájni fog: ... az a megérzésem, hogy van egy másik fiú is a képben, és emiatt nem tud fellazulni, emiattt nem képes veled friss szerelmesekként viselkedni, mint ha semmi nem történt volna, igen, van egy olyan érzésem hogy valaki tetszik neki, aki jobb nállad, és szivesen vele lenne mint vele...bocs hogy kicsit nyersebb voltam, de gondold át a dolgokat a csajjal mondjuk MOST.
Egy szingli srác (19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!