Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha azt szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha azt szeretném hogy ő tegye a következő lépést?

Figyelt kérdés
Az egyik fiú megtetszett a suliból,ő 9.es én8.os.Elkeztem vele szemezni,és már egy ideje ő is felfigyelt rám.Ez biztos mert ebédlőben mikor úgy ültünk,hogy nem látott direkt hátrafordult és rámnézett.Azt nem tudom hogy mosolygott e mert pont akkor szóltak hozzám és el néztem :( Valahogy mostmár szeretnék vele beszélni,de azt szeretném,hogy ő tegye meg a következő lépést.Mit tegyek?
2010. márc. 16. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
mondjuk ...várj:D
2010. márc. 16. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát attól még h az ebédlőben hátrafordult, az még nem jelent semmi. Ha esetleg a folyósón köszön, mosolyog vagy a szemedbe néz, na az már vmi. /a szemezés jó kezdés/

Ha mégis úgy gondolod, hogy bejössz neki, akkor ahhoz h ő is lépjen, neked is bíztatnod kell.

2010. márc. 16. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor csak alkalmad van rá, nézz a szemébe és mosolyogj rá. Egy idő után oda fog menni hozzád. Tudom.
2010. márc. 16. 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:

akárhányszor ránézek a folyosón,midig néz,és amikor mentem a büfébe a sarkon pont talákoztunk,és éppen a barátaival beszélt,mikor meglátott elhalgatott és a szemembe nézet...ez is véletlen vagy már nem?Mosolygott is,de elég kétértelműen,mert lehet hogy azon,amit a barátai mondtak közben,de lehet rám.Szerintem ez már kb.2 hónapja tarthat.

Az egyik barátnőm jár kosárra,és mondtam,hogy tavasztól lehet én is fogok járni,és ott van egy lány,aki az oszt.társa,és vele töbször láttam együtt(barátilag,csapatban)

Ha vele összebarátkoznék(Furcsa,mert most jelölt be myvipen,pedig nem is ismertük egymást,és olyan mintha barátkozni szeretne.Jó fejnek tűnik :) ),akkor lehet könnyeben megismerkednék vele is.Nem?

2010. márc. 16. 20:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Na,hát ezt jól elhadartam! xD

A helyesírási hibákért előre is bocsi.

2010. márc. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!