Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg a 25-30 év közötti hölgyek véleményére lennék kíváncsi, hogy számotokra milyen egy idális randevú? Ami után azt mondjátok, hogy alig várjátok a következő alkalmat?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 15:07
1/3 LadyLee válasza:
A lényeg, hogy egy hullámhosszon legyünk, beszélgessünk egy igazán jót és nevessünk.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy jó vacsi valami meghitt helyen az jó.Én pld. szeretem az ilyesmit,esetleg mozi is.Vagy beülni valahova iszogatni,vagy játszani,ahol van olyan lehetőség.Biliárd,darts,booling,vagy ilyesmi.Mert ha az első randiról van szó,akkor jobb ha jól érzitek magatokat,minthogy feszengjetek.
3/3 A kérdező kommentje:
Bocs, kissé megkésve, de köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 20. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!