Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhivnátok randizni a helyemben?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány csak kicsit kövér. Nem látszik annyira rajta meg vékonyként el se tudom képzelni mert ez all jol neki,175 körül lehet és olyan 85 kg maximum. Apámmal szoktam megbeszélni az ilyeneket de ő annak a híve,hogy nagyon vékony legyen a lány és azt mondta hiába van szép arca mert ha kicsomagolom nem fog tetszeni. Miért számit hátránynak ha egy lány teltebb és szerintetek ez már a nagyon kövér kategória? 21f2015. okt. 17. 01:20
11/17 anonim válasza:
honnan tudná hogy milyen telt lánnyal szexelni,ha neki nem tetszenek a molettebb lányok?amúgy meg ezt tőle kellene megkérdezned nem tőlünk,hogy hogy értette ezt pontosan...de még mindig nem értem etéren miért érdekel az,hogy apud mit mond,azt meg pláne nem értem hogy első randi előtt miért gondolkodsz a szexen,lehet hogy nem is lesz az egészből semmit.
12/17 anonim válasza:
Apád egy idióta, már ne is haragudj! Te meg apuci pici fia vagy, ha 21 évesen ilyen értelmi színvonalon állsz!
13/17 Ypszilon1980 válasza:
A kérdés az, hogy az számít, hogy apád mit mond, vagy a te saját érzéseid. Ha neked tetszik, akkor nincs kérdés. Sok a 85 kg, de inkább az egészségi állapota miatt lesz majd gond később, attól még lehet szép és kívánatos, én is ismerek ilyet. Egyébként meg volt nekem egy gebe barátnőm, nagyon szexi volt, szép is arcra meg minden, az alakja is illett hozzá, viszont szexben nem volt jó, mert a szeméremcsontja állandóan nyomott, viszont egy előtte lévő molettebb csajjal sokkal jobb volt ez a része.
14/17 anonim válasza:
Egyáltalán szexeltél már életedben? Ne apád döntse el, hogy elhívd-e randira. Nagyon gyerek vagy még... Ha neked nem tetszik ne hívd el, ha valóban nagyon tetszik, akkor meg hajrá, bár a csaj nem fog veled jól járni. Kb 15-20 kg felesleg elég sok, de sportolni bármikor elkezdhet. Az jobban számít, hogy érzitek együtt magatokat, van-e közös érdeklődés, és persze vonzalom az ő részéről is. Mert attól, hogy neked esetleg tetszik, korántsem biztos, hogy Te is tetszel neki, akkor sem, ha Te nem vagy kicsit se kövér...
15/17 anonim válasza:
Apádnak nagyon igaza van! A gebék sem jók, de ha valaki 18-20 évesen dagadt, akkor 40-50 évesen már hozzá sem férsz, és nem bírod megfordítani az ágyban! És a sok zsír csak csattog az akció közben! És a kövérek hamarabb halnak meg szívproblémákban!
Ez nem jelenti azt hogy Apád fogja eldönteni, de látom bölcsen, nem engeded el a véleményét!
Az is tény hogy 2 különböző lány ugyanolyan súllyal teljesen másként néz ki!
De ott a neten a tömegindex kalkulátor!
Számolj, és dönts!
16/17 anonim válasza:
Annyiban igaza van apukádnak, hogy lehet, most tetszik, de ha mondjuk szül egy gyereket (neked), mert mindig előre kell gondolkodni, akkor már 20 kg-val lesz több, de gyerekszülés nélkül is, ha idősödik, még kövérebb lesz. Van, akinek direkt a kövér nők tetszenek, de te nem ilyen vagy, úgy olvasom, csak éppen még el tudod fogadni, hogy kicsit kövérebb. De később nem kicsit lesz kövérebb, hanem nagyon, mivel ilyen típus. Ha viszont nem tudod az életedet elképzelni nélküle, akkor hívd el randizni. De az nem lenne jó, ha "kicsomagolás" után már egy-két hónap után ott is hagynád, mert mégsem tetszik annyira.
17/17 anonim válasza:
Nem kövér az, csak alacsony! 220 centihez pl abszolút nem lenne sok a 85 kiló. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!