Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívnátok randizni az évfolyamtársatokat (főiskola)?
Igaz, hogy ha meg sem próbálom, sosem fogom megtudni? Persze... így van, de azért könnyebb mondani.
Az évfolyamtársamnál a főiskolán 7 évvel vagyok idősebb, ami még ideális is lehet...
De ha elhívom randizni (csak látásból ismerjük egymást), nem lenne kellemetlen, ha visszautasítana? Ugyanaz az évfolyam, nem voltam még ilyen helyzetben. Vélemények?
Azt sem tudom, van-e barátja, vagy hogy bejövök-e neki...
Szia, előre szeretném bocsájtani hogy semmi bunkót nem akarok mondani csak:
Végül is mitől félsz a visszautasításon kívül? Szerintem ha te vagy az idősebb akkor tessék összeszedni magad és tenni egy próbát mert ha nem gondolj bele tegyük fel most nincs barátja nem hívod el randizni és aztán meg jön a hír hogy bepasizott. Én jártam már így hgoy halogattam hogy majd írok valakinek majd, aztn két héttel később már sehol sem volt.
Tehát elő a szöveggel, egyszer élünk!!
Szerintem még egy kicsit várj azzal a diplomával, nem hiszem, hogy kiérdemled...
Nekem nincs diplomám, de a lényeg nagyjából annyi, hogy odamész hozzá és:
"Szia!
Szerinted a barátodnak gondot jelentene, ha elhívnálak randizni? "
Bocs, de ha lenne diplomám lehet, hogy valami komolyabbat is összehoztam volna...
"Szia!
Szerinted a barátodnak gondot jelentene, ha elhívnálak randizni? " ...jó szöveg :D
Ha fősulis vagy, ráadásul 7 évvel idősebb az átlagnál, akkor sztem nem ennél a résznél kellene tartanod kedves kérdező.
oda nem szarunk ahonnan eszünk.
ergo nem, nem hívnám el. soha.
Most miért kell egyből arra gondolni, hogy bukott? Lehet csak később kezdte el, vagy ez már a második diplomája, esetleg dolgozott előtte!
Nyugodtan hívd el, nincs vesztenivalód! :)
ma 17:10 - köszönöm, ez jó ötlet! Majd igyekszem kideríteni, hogy egyáltalán... milyen lány. (lehet, hogy van barátja amúgy, nem tudom...) Tetszett a válaszod, tényleg... :)
A másik dolog, ami motoszkál bennem ez a házi nyulas dolog, de majd meglátjuk. Előbb igyekszem azt tenni, amit mondtál, és annak fényében döntök, hogy randira hívom-e vagy sem. Az a baj, hogy legközelebb februárban látom, és eltelhet több hónap is addig, míg egymás mellé ülünk. Köszönni viszont mindig köszönünk egymásnak, dehát ez a suliban majdnem mindenkivel alap. Majd kiderül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!