Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihaltak azok a pasik akik nekem tetszenek?
vicces(egy stand up comedy-s),magas, izmos, muvelt
Nagy igenyek egy lanytol?!
Én most kezdtem el stand up - olni!
180 cm de nem vagyok izmos, edzek évek óta, de látszik annyira:D Művelt? Nem vagyok egy két lábon járó lexikon de ez relatív mi számodra a művelt.Sztem az vagyok.
Nem nem haltak ki, ilyenek sosem léteztek!
Ez olyan lehet hogy a szép nő unalmas, csak a ronda szórakoztató. Mert annak más esélye nincs.
Egy adonisz srác nem mond semmit se tapadnak rá a nők, egy nem túl jó kinézetűnek meg beszélnie kell.
Amúgy meg rájössz, majd hogy a külső nem minden, ebből előbb utóbb lejjebb. Nekem is eleinte pláza cica bnőim voltak, csak a külső alapján választottam leginkább előző bnőm nem ronda de nem is az a "címlaplány" és sokkal jobb volt vele lehetett értelmesen beszélgetni.
18:48as...
Bocsi, ha zavar :P Csak MSNen nagyon aranyos szívecske jelem van hozzá, és megszokásból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!