Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mi a különbség fiúk/férfiak? 20l
Mi a különbség aközött reakciókat, viselkedést, nézést tekintve, ha láttok akár napi szinten (pl. a helyi kisboltba, az utcán, bárhol) egy lányt/nőt és azt gondoljátok: "azta, de megd*gnám", vagy "hmm, de szép, bájos, jó lenne vele (nem feltétlen csak szex)"
Röviden egyformán néztek a számotokra tetsző, de csak dugásra, elkönyvelhető, hogy jó suna és kész, illetve a tetsző, de nem csak arra a célra tipusú nőkre? Nincs különbség?
Ugyanúgy nézitek meg őket?
Tehát mindkét esetben pl. köszöntök neki, megnézitek, figyelitek fél szemmel?
Ahhoz képest elég konkrétra sikeredett.
Ne sinálj úgy,mintha ugyanolyan lenne minden férfi.-.-
Nálam van különbség,másoknál nem tudom hogy van.
Szóval hogyha egy "azta, de megd*gnám" kategória,akkor a testét nézem meg,és ha közelebb jön hozzám,nem fog érdekelni túlzottan,szóval nem hoz zavarba.
A másik "hmm, de szép, bájos, jó lenne vele (nem feltétlen csak szex)" az meg olyan,hogy ott már vannak másodlagos mozdulataim is,például megvakarom az állam,birizgálok valamit,ha a közelben van,és ha elég közel jön,akkor zavarban is vagyok eléggé.És itt már nem is igazán a test ami számít,nem azt nézem,hanem az arca,a szemei,a mozdulatai érdekelnek leginkább...
24/F
6: Kérdező, szerintem az 5-ös vagy nem volt túl pontos, vagy máshogy látja a dolgokat.
A nők hozzák ki belőlem azt, hogy mit akarok tőlük vagy sem.
Szerinted ismerkedés nélkül, csak külsőre eldöntöm egy nőről hogy csak megdugnám vagy komolyat is akarok tőle, anélkül hogy beszéltem volna vele két szót is?
Ugyanaz a szép nő lehet olyan, hogy csak dugásra kell miután megismerem őt és látom hogy számomra nem alkalmas tartós kapcsolatra, de ha olyan hatással van rám, akkor lehet hogy simán el tudok vele képzelni többet is.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!