Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a különbség a kettő között,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a kettő között, ha van? 22/L

Figyelt kérdés

Mi a különbség aközött reakciókat, viselkedést, nézést tekintve, ha láttok akár napi szinten (pl. a helyi kisboltba, az utcán, bárhol) egy lányt/nőt és azt gondoljátok: "azta, de megd*gnám", vagy "hmm, de szép, bájos, jó lenne vele (nem feltétlen csak szex)"

Röviden egyformán néztek a számotokra tetsző, de csak dugásra, elkönyvelhető, hogy jó suna és kész, illetve a tetsző, de nem csak arra a célra tipusú nőkre? Nincs különbség?

2015. okt. 14. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Hm. Tudod mi a különbség? Az első esetben kb 3 mp-en belül kimondom magamban, hogy de megraknám. A második esetben ez az idő kb 10-15 mp-re tolódik ki, mert gyönyörködöm benne lehűlten egy sort. Épeszű férfi folyton dugna. Még ha nem is vallja be.
2015. okt. 14. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Pl az arcán, a kezén, a körmein, hogy mennyire néz ki normálisan és nem ribisen, mennyi smink van rajta ami már zavaró is. Ha meg tudod ismeri lesütöd róla, hogy jó ezzel a csajjal kb arról tudsz beszélgetni ami közös téma, hogy süt a nap és szevasz. Én pl most megismertem egy olyan lányt aki nagyon szép és egyből lesütöttem, hogy egyáltalán nem a szex miatt érdekelne.
2015. okt. 14. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:

De... van különbség. Amelyiknél csak annyi jut eszembe hirtelen, hogy megdugnám, vele nem is nagyon állnék le szerintem még beszélgetni sem, mert ilyenkor az is megfordul a fejemben hogy nagy eséllyel előttem is voltak már jópáran :)

Második esetben inkább kíváncsiság, hogy nagyon megismerném, milyen személyisége lehet, vajon mit csinál, ki ő és hasonlók... aztán persze meg is szeretkezném ha ő is akarja :D

2015. okt. 15. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!