Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13-16 éves korosztálynak mér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-16 éves korosztálynak mér az olyan fiuk tetszenek, akiknek semmije se szörös (pl. :keze, lába, karja)?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 21:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én a szőrös férfiakat szeretem, de elfogadom a szőrtelent is, ha szerelmes vagyok. Az egyetlen, amit nem tudok elviselni, ha valaki valamijét borotválja, és minden mást úgy hagy, az idiótán néz ki. Vagy ez, vagy az.
2010. márc. 15. 23:54
 22/23 anonim ***** válasza:
szerintem az olyan szexxxis hogyha egy fiú karja szőrös és feltűrt ing van rajtaa..ahh :)meg egy karóra...az olyan..olyan...nekem ez jön be. :D
2010. aug. 9. 23:48
 23/23 anonim válasza:
Mert retro patkányok vagytok-.- minek kell fikázni az emosokat?ők legalább nem úgy néznek ki mint egy mammut tiszta szőr -.-fuuuujj +o(
2010. okt. 15. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!