Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13-16 éves korosztálynak mér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-16 éves korosztálynak mér az olyan fiuk tetszenek, akiknek semmije se szörös (pl. :keze, lába, karja)?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 21:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a "férfiideál" a 12-15 évesek körében. 15 éves kortól érnek a lányok, belátják, hogy nem a divat majmolása a legfőbb szempont párválasztásnál.
2010. márc. 15. 22:02
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 vagyok. Nekem az tetszik ha egy fiúnak mindene szőrös (nemtudom miért engem beindít:D) és utálom ha feszes csőnadrágot hord és vasalt fejjel mászkálnak. A hosszú haj rendbe van,de ne vasalja. Sajnos a mai elkorcsosult világban a tizenéves csajok többsége a b.uzikra bukik. Ők ezt találják férfiasnak,de majd kinövik...
2010. márc. 15. 22:03
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát igen...de mikor?? 20 éves korukra...addig meg mit csináljak??
2010. márc. 15. 22:07
 14/23 anonim ***** válasza:

Legyél türelemmel. :D

Komolyan. Én is kibírtam 21 éves koromig, és megérte. ;)

2010. márc. 15. 22:08
 15/23 A kérdező kommentje:
:) :)
2010. márc. 15. 22:08
 16/23 A kérdező kommentje:
A másik meg az, hogy általában azok ilyen csupasz EMO-k akiknek hosszu a hajuk!4 xD Nah ez miért van??:D:D
2010. márc. 15. 22:09
 17/23 anonim ***** válasza:
én 13 évesen se (most 16 vagyok) buktam az ilyen kislány formákra. hónalj ne legyen szőrös, meg a felső test is max minimálisan, de mindenhol máshol legyen. infarktust kapnék ha a barátom borotválná a lábát. belegondolni is rossz.
2010. márc. 15. 22:11
 18/23 anonim ***** válasza:

nekem azért nem tetszik, mert bazz nekem nem chubakka kell! milyen már ha a számba kerül a szőre miközben a mellkasát nyalogatom..pfuj szerintem ez az undorító..=S

bár ha a keze, lába karja olyan az nem zavar, ha azt szedi, az tényleg b*zis

19/L

2010. márc. 15. 22:16
 19/23 anonim ***** válasza:

22:01...én a magasakat, nagyobb darabokat szeretem, a szőr sztem nem lényeg. Úgyhogy nem feltétlen a kinézeteddel van sztem baj.:) Gondolkozz!:D

Amúgy én is lassan 16 évesen úgy gondolom (és mindig is úgy gondoltam), hogy egy férfit az tesz férfiassá. Sohasem tetszettek a kis emosok, ha van egy pasim, arra szeretek felnézni, mint férfira. Persze megvan egy határ, ami már tényleg nagyon sok (ápolatlanság miatt szőrös valaki), de az más. Mint mindenki, csak én is azzal tudok jönni: fura a mai világ. Rossz korba születtem.:)

2010. márc. 15. 22:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: +a hosszú hajúakat mégjobban.:)
2010. márc. 15. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!