Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-16 éves korosztálynak mér az olyan fiuk tetszenek, akiknek semmije se szörös (pl. :keze, lába, karja)?
Legyél türelemmel. :D
Komolyan. Én is kibírtam 21 éves koromig, és megérte. ;)
nekem azért nem tetszik, mert bazz nekem nem chubakka kell! milyen már ha a számba kerül a szőre miközben a mellkasát nyalogatom..pfuj szerintem ez az undorító..=S
bár ha a keze, lába karja olyan az nem zavar, ha azt szedi, az tényleg b*zis
19/L
22:01...én a magasakat, nagyobb darabokat szeretem, a szőr sztem nem lényeg. Úgyhogy nem feltétlen a kinézeteddel van sztem baj.:) Gondolkozz!:D
Amúgy én is lassan 16 évesen úgy gondolom (és mindig is úgy gondoltam), hogy egy férfit az tesz férfiassá. Sohasem tetszettek a kis emosok, ha van egy pasim, arra szeretek felnézni, mint férfira. Persze megvan egy határ, ami már tényleg nagyon sok (ápolatlanság miatt szőrös valaki), de az más. Mint mindenki, csak én is azzal tudok jönni: fura a mai világ. Rossz korba születtem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!