Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítsak el egy csajt ha van pasija?
Figyelt kérdés
Hiába van pasija mindig hív dumálni és nagyon jól elvagyunk, bökdös, nevet stb. Látszik is rajta hogy bejövök neki és egyik barátnőjétől megtudtam hogy mondta is h bejövök neki. Hogy szedjek fel egy csajt ha van pasija?2015. okt. 10. 12:56
1/10 anonim válasza:
Csak egy kérdés? Miből gondolod, hogy melletted másképp fog viselkedni?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak remélem.
2015. okt. 10. 14:32
3/10 anonim válasza:
Ja persze, reméled. Buta vagy-e?
Jó tanács: HAGYD BÉKÉN.
Mint ahogy hasonló esetben te is elvárnád, ugye?
4/10 anonim válasza:
Nézz ki jobban, mint a pasija! Ha ez megvan, sínen vagy, bármit megtehetsz vele.
5/10 A kérdező kommentje:
ő hívogat állandóan ő akar velem beszélgetni, velem lenni nem én kezdtem ezt az egész dolgot
2015. okt. 10. 15:22
6/10 A kérdező kommentje:
Jobban nézek ki mint a pasija:D.(mielőtt vki aztmondaná hogy öntelt köcsög vagyok 10/9 csaj szerint jobban nézek ki.)
2015. okt. 10. 15:25
7/10 anonim válasza:
Akkor hajrá, döntsd meg minél előbb!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2015. okt. 10. 16:29
9/10 anonim válasza:
Az, hogy van pasija, az esetek többségében semmit sem jelent. A párok 98 %-a nem a megfelelő személyekből áll össze. A legtöbben leragadnak valaki mellett, mondván, nekik ezt dobta a gép, és jobbat úgysem találnak. Pedig nem mindenkivel egyformán illünk össze. A leírásból kitűnik, hogy a csaj is ilyen cipőben jár, tehát a megszerzésével nem lesz nehéz dolgod. De vigyázz! Megszerezni sokkal könnyebb, mint megtartani. Ahhoz nem elég az előnyös külső, ott az a fontos, hogy nőnek érezze magát melletted.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen. köszönöm ezt a normális választ...külsőmre igaz h odafigyelek, edzeni is járok...de persze tudom h nem vagyok túl a nehezén attól hogy megszerzem..és azt az elején nem mondtam h elég gyakran látjuk egymást a csajjal és beszélgetünk mivel egy fősuliba vagyunk..és a csávójával mint minden pár szoktak enyelegni, de sose láttam azt a fúúde nagy szerelmet és eddig..őszintén nemtudtam h mi a helyzet v csináljak-e vmit vagy nem..idáig..köszönöm a válaszokat..mostmár tudom.
2015. okt. 16. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!