Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 27 évesen a társkereső?
Nagy nehezen végre felmerészkedtem (nem vagyok csúnya, vagy antiszociális, de olyan a munkám, hogy nincs lehetőségem ismerkedni), erre ma látom, a nálam pár évvel fiatalabb kollégák ott nézegetik a csajokat az oldalon az ebédidőben. Ez után azonnal töröltem magam:(
Nektek mi a véleményetek? Nem ciki "ismerősbe" botlani?
Kicsit úgy érzem, mintha kitennék egy táblát, hogy "nem akarok egyedül maradni" pedig nem vagyok elkeseredett, csak hát jó néha valakihez odabújni:)
Ne értsd félre nem leszóltalak, csak kis irónia:)
Egyébként igazad van, csak, hát szebb lenne, ha nem kellene küzdeni a dologért.
Nem ciki szerintem.
En fiatalabb vagyok,mint Te es sajnos az en korosztalyomban kinos a tarskereso oldalak hasznalata. Viszont a huszas evei vegen jaroktol es az idosebbektol valahogy olyan termeszetesnek veszik a netes tarskeresozest. Szoval pont,hogy nalatok az elfogadottabb mig minket nem is igazan vennenek komolyan a mar regisztraltak.
Engem egyreszt az tart vissza a tarskereso hasznalatatol, hogy ott is sok a hulye es kihasznalos ember,egyszeruen nem ertik, hogy valaki nem szexkapcsolatot keres, hanem komolyat.
Ettol fuggetlenul nem akarlak lebeszelni rola,en is ismerek olyanokat, akik ott ismerkedtek meg es evek ota egyutt vannak (hazassag,gyerekek).
Sok sikert!
19/n
Egy nőnek nem kell küzdenie ezért.
Viszont társkeresőn fent lenni vérciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!