Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessünk egy lánnyal az első találkozáskor, hogy keltsük fel az érdeklődést, milyen témákkal? Illetve miről beszélgessünk ha már kialakult a kapcsolat?
Szerintem ez a téma nagyon sokakat érdekel, úgyhogy gondoltam megfogalmazom a teljes témát, és szeretném ha aki csak tud hozzájárulna egy kevéssel vagy többel, hogy minél több témát összegyűjtsünk amiről sokat és önfeledten lehet beszélni.
Én is hasonló problémával küszködök, mind2 esetet átéltem már:
Találkozok egy szép lánnyal és elkezdünk beszélgetni de valahogy nem az igazi, próbálok indirekt kérdéseket feltenni, amikre hosszabb, kifejtősebb választ kell adni, amiről egy lány szívesen beszél és felizgatja...
pl. Ha nyernél most 100milliót mire költenéd? Ha megválaszthatnád hogy hol élj, hova költöznél? Mi szeretnél lenni?
Ezek mind jó példák.. Két gond van velük... Első találkozásnál ilyenekkel indítani nem jó, illetve csak ezekkel előjönni..
A másik eset: Ismersz egy lányt, talán össze is jöttetek, de még nincs testiség és találkozásnál beszélgetni kell... Rátesz egy lapáttal ha neked kell szóval tartanod mert a lány nem túl bőbeszédű:
Milyen témákat lehet felvetni? Zene, filmek, ezek hamar kimerülnek, főleg ha nincs közös... Sportok, stb... Valami tuti téma, amitől érdeklődőbb lesz? Most nem a szexre gondolok...
Hogy kéne ezeket felépíteni, mik a jó témák?
(bocs hogy ilyen hosszú lett, próbáltam átrágni a témát és az összes lehetséges kérdést feltenni)
Remélem segíteni fogtok és talán tanulhattok is másoktól és fejleszthetitek magatokat.
tényleg? akkor viszont vagy nagyon okos vagyok vagy... XD
azért nemhiszem hogy a konkrétabb alaptémákat mindet leírtam volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!