Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem kéne ezt csinálnom? 16/f
Figyelt kérdés
Beregeltem myvip randira, hogy találjak magamnak valakit. Közbe meg szánalmasnak érzem magam, hogy élőben nem tudok senkivel összejönni. Pedig elvileg nem is nézek ki rosszul. Sokat is tettem érte. Ami nem tetszett magamon azt orvosoltam és pár hónap után látszik is a változás. A gond annyi, hogy egyáltalán nem ismerek lányokat. Suliba csak fiúk vannak. Ők is otthonülősök. A "barátaimban" meg csalódnom kellet. Most, hogy megnőtt az önbizalmam szeretnék egy barátnőt végre, mert még nem volt. Élőbe nem ismerek senkit, netről meg szánalmasnak tartom kicsit.
A legjobb barátom is lány, csak sajnos messzire költöztek és kb csak utána lettünk barátok.
igen, szánalmas neten ismerkedni. csak akkor nem az, ha 2 insta között ismerkedsz. akkor RAJ leszel
2010. márc. 15. 12:21
3/20 anonim válasza:
Tuti, hogy szánalmas...de nyugi, a világnak idióták is kellenek :P Mi lenne velünk nélkületek :)
2010. márc. 15. 12:22
4/20 anonim válasza:
tudod hányan találtak párt internetről? olyat is ismerek, akik két utcával odébb laktak, de még sosem találkoztak, a neten ismerték meg egymást. sok lehetőséget nyújt az internet, olyanokkal ismerkedhetsz, akikkel egyébként sosem tudnál beszélni. ha nem barátnőt, barátokat is szerezhetsz, csak óvatosan, mert vannak kamuzósok is, de ha ésszel csinálod, akkor jól jöhetsz ki belőle.
2010. márc. 15. 12:23
5/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szánalmas, de akkor mit kéne tennem ?:/
2010. márc. 15. 12:24
6/20 anonim válasza:
Jó, akkor most szépen elmész a csajod után és meghúzod. Ennyi.
2010. márc. 15. 12:25
7/20 anonim válasza:
Tanulj Bélám, tanulj... DE MINT AZ ÁLLAT. Sokra viheted vele. Tanulj nyelveket. Egy év/ egy középfokú. Ez így megy. Mellette elmehetsz futni. Na persze, ha lúzer idiótákkal vagy körülvéve, akkor el kell jutnod arra a szintre, hogy leszarod őket. Ennyi, légy kisportolt és okos. Beszélgetéshez olvass gyakorikérdéseket, és népszótárat, de csak néha. Az elsőrendű a tanulás, és a sport. Bulizni meg ráérsz hetente egyszer is, még azt sem muszáj. Nem a buli a legfontosabb, ha most meghúzod rendesen, később sokkal jobb bulikban fogsz résztvenni. Erről ennyit. A lényeg, hogy azért havonta egyszer legalább nézz le egy buliba, még a legrosszabb esetben is, mert kinéznek maguk közül...sajna ilyenek az emberek.
2010. márc. 15. 12:29
8/20 anonim válasza:
4 éve vagyok párommal, 16 voltam, mikor összejöttünk (ő akkor 22) és neten ismerkedtünk. Nincs benne semmi ciki, olyan embert is meg lehet ismerkedni, akivel soha nem találkoznál és nagyobb esélye van egy komoly kapcsolat kialakítására, mert nem csak a közeledből "válogathatsz".
Te döntésed, de ezt ne érezd cikinek.
2010. márc. 15. 12:32
9/20 anonim válasza:
AKI AZT MONDJA, HOGY NETEN ISMERKEDNI SZÁNALMAS, AZ HÜLYE.
Így, csupa nagybetűvel.
Csak azért mondja, mert még sose gondolt bele, és vagy ki se próbálta, vagy ha mégis, akkor eleve rosszul állt hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!