Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lanyok/holgyek. Mit szolnatol, ha valaki igy hivna el randizni?
Leirom roviden a tortenetet. Angliaban elek es a munkahelyemen van egy lengyel lany, akivel kulon muszakban dolgozunk, viszont valtaskor mindig osszefutunk, de nincs idonk beszelni. Mindig osszeakad a tekintetunk es allandoan mosolyog ram. Ezert arra gondoltam, hogy irok neki egy levelet, amit majd odaadok neki legkozelebb. A levelben pedig ez allna: Gratulalunk! Kedves aranyosan mosolygo lany! Onnek lehetosege nyilt reszt venni a jatekunkba. Kerem, csak akkor vegye figyelembe a tovabbiakat, ha On szingli es minden reggel ilyen edesen mosolyog. Amennyiben megfelel az elvarasoknak, kerem toltse ki az alabbiakat es juttassa vissza hozzam a levelet.
Nev:
Tel szam:
3 munkanapon belul felvesszuk Onnel a kapcsolatot a tovabbi reszletekkel. Amennyiben sikeresen reszt vesz jatekunkban, a nyeremenye ez a srac lesz:
( ide pedig leakatom rajzolni magamat, de ilyen gyermeteg egyszeruseggel.) Nagyjabol ennyi lenne az elso level. Ha visszadja, akkor gondoltam arra, hogy a masodik levelben elhivom bowlingozni, amit meg kell nyernie, hogy az ove legyen a "nyeremeny". Roviden annyit meg rolam, hogy egy eve lett vege egy komoly kapcsolatomnak es azota nem igen neztem madik nore, ezert kicsit elfelejtettem, a csajozas muveszetet. Nem nagykepusegbol, de a lanyok tobbsege azert jokepunek tart. Univerzalis nem vagyok, ezert biztosan akadnak kivetelek is. Akik valaszolnak, kerem jelezzek az eletkorukat. Koszonom elore is a segitsegeteket.
Hát, én nem venném ezt komolyan.
Egy pasi legyen pasi, lépjen oda hozzám, nézzen a szemembe és kérdezze meg, munka után elém jöhetne-e, hogy meghívjon egy vacsorára/teára/kávéra/sütire/mozira?
Nekem is tetszene, bár én elég komolytalan vagyok.:D Ha van humorérzéke, szerintem bejön neki. Meg nem szokványos. És képzeld! Tök hasonló szituációban vagyok, mint te, kedves kérdező! Csak én lány vagyok és Németországban, de műszakváltásnál én is mindig látom a német "szerelmemet". Én is készülök randira hívni. Arra gondoltam, megkérdezem tőle, hogy van-e kedve velem nem itt (ugye a munkahelyen) találkozni és fogok 2 kis papírt a kezemben. Az egyiken az van, hogy igen, a másikon, hogy nem. Az igen hátulján rajta van minden létező elérhetőségem, a nem papíron meg egy szmorú smile. Meglátjuk melyiket választja, mindenesetre bízok benne, hogy az igent.:D
Sok sikert neked! A lengyel lányokat amúgy is szeretem. Ha meg gonosz lesz és lekoptat, akkor KURWA :D
Felesleges ilyen. Egyszerűen mondjad meg neki, hogy mész kávézni ekkor és ekkor. Csatlakozzon, ha szeretne.
Később viszont az ilyen gesztusok viccesek és aranyosak lehetnek, mint ez a levélke! Akkor simán bevetném! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!