Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lanyok/holgyek. Mit szolnatol, ha valaki igy hivna el randizni?
Leirom roviden a tortenetet. Angliaban elek es a munkahelyemen van egy lengyel lany, akivel kulon muszakban dolgozunk, viszont valtaskor mindig osszefutunk, de nincs idonk beszelni. Mindig osszeakad a tekintetunk es allandoan mosolyog ram. Ezert arra gondoltam, hogy irok neki egy levelet, amit majd odaadok neki legkozelebb. A levelben pedig ez allna: Gratulalunk! Kedves aranyosan mosolygo lany! Onnek lehetosege nyilt reszt venni a jatekunkba. Kerem, csak akkor vegye figyelembe a tovabbiakat, ha On szingli es minden reggel ilyen edesen mosolyog. Amennyiben megfelel az elvarasoknak, kerem toltse ki az alabbiakat es juttassa vissza hozzam a levelet.
Nev:
Tel szam:
3 munkanapon belul felvesszuk Onnel a kapcsolatot a tovabbi reszletekkel. Amennyiben sikeresen reszt vesz jatekunkban, a nyeremenye ez a srac lesz:
( ide pedig leakatom rajzolni magamat, de ilyen gyermeteg egyszeruseggel.) Nagyjabol ennyi lenne az elso level. Ha visszadja, akkor gondoltam arra, hogy a masodik levelben elhivom bowlingozni, amit meg kell nyernie, hogy az ove legyen a "nyeremeny". Roviden annyit meg rolam, hogy egy eve lett vege egy komoly kapcsolatomnak es azota nem igen neztem madik nore, ezert kicsit elfelejtettem, a csajozas muveszetet. Nem nagykepusegbol, de a lanyok tobbsege azert jokepunek tart. Univerzalis nem vagyok, ezert biztosan akadnak kivetelek is. Akik valaszolnak, kerem jelezzek az eletkorukat. Koszonom elore is a segitsegeteket.
Kedves kérdező, én azt felelném erre, hogy ha annyi időd nincs, hogy öt perccel korábban bemenj, vagy öt perccel tovább maradj, hogy elhívj egy randira, akkor hogy akarsz a későbbiekben találkozni? Sokkal inkább azt gondolnám, hogy ez egy félénk kisfiú, aki még megszólítani sem mer. Ráadásul nem röstelli magát nyereménynek beállítani...
Szóval ne tökölj, menj be holnap korábban, vagy maradj bent pár perccel tovább, és hívd el a lányt randizni!
Nem tudom mi baja van mindenkinek en viccesnek meg aranyosnak tartanam :) Csak akkor tenyleg legyel fonyeremeny! :D
Sok sikert barhogy hivod el!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!