Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudtok olyan csajozási módszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan csajozási módszert, amelyben nem a szuperalacsony intelligenciájú nőket célozzuk meg?

Figyelt kérdés
A neten található ÖSSZES dokumentum, javaslat, csajozós dumák a szuperalacsony intelligenciájú nőkre lett kitalálva.

#csajozás #okos nők
2015. okt. 1. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy nem akar tőled semmit??? Hagyd békén...
2015. okt. 1. 22:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10: Régen lúzer voltam.

A szüzességem 21 évesen vesztettem csak el. Amúgy külsőre jól nézek ki (2 méter magas, jóképű, szőke, sportos), de viszont belül nekem rengeteg gondom volt gyerekkori traumák miatt, amiken túl kellett jutnom. Azért sem voltam kamasz koromban sem nőkkel, mert annyira visszafogott voltam.

Gazdag nem vagyok, a szüleim egyszerű melósok, nekem két diplomám van, én vagyok az első diplomás a családban. Régen visszahúzódó voltam, de mára azért megtanultam nagydumás lenni, bár az ismeretlen emberek felé ma sem nyitok olyan könnyen.

Egy hatalmas hiba, amit elkövetsz: Egy konkrét nőt szemelsz ki magadnak és vele foglalkozol. Sosem szabad. A tanárnő csak legyen egy a sok közül, akikre éppen hajtasz. Tudod hogy szexelek évi mondjuk 8-10 nővel? Úgy, hogy egy évben ráhajtok 80-100 nőre mondjuk. Ennyi. Ez egy nagy trükk, amit túl sok férfi nem fog fel.

Arra sosincs módszer hogy egy konkrét nőt hogyan szedj fel. Arra van módszer, hogy minél több nőnél próbálkozol és azok között lesznek olyanok, akik szintén vonzódnak hozzád.

2015. okt. 2. 15:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm #12. Nyomtam egy zöldet. Teljesen igazad van a nagy számok törvényében. Bár én koromból kifolyólag már inkább családra és egy fix kapcsolatra vágyom. Én lemondtam a mostani hölgyről - bár egyedülálló - mégis úgy érzem nem vagyunk egy kategória. Pl. Ő pörgős én lassú. De azt is érzem, hogy eljönne velem szivesen bárhová, mert pozitív és nyílt. Üdv!
2015. okt. 3. 07:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Na igen, hiába a nagy számok törvénye, jó ha egyetlen olyan nőt találsz, aki alkalmas családalapításra.
2015. okt. 3. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!