Egy nagyon okos, vagy egy átlagos intelligenciájú (de nem buta) lányt választanátok inkább?
Figyelt kérdés
(ha másban nem különböznének, persze ilyen nincs de na)2014. febr. 14. 21:40
1/12 anonim válasza:
átlagos intelligenciájú (de nem buta)
2/12 anonim válasza:
Ha semmiben nem különböznek, akkor miért ne választhatnám az okosabbat? Hiszen feltételezem, hogy ez nem járna semmi +hátránnyal.
4/12 anonim válasza:
Átlagos. Én is egy alapvető inteligenciával rendelkezem amivel tudok beszélgetni több általános témában és azt is tudom miről van szó. Ebbe a tudomány pont nem esik bele én pedig nem szeretem, ha nem értem azt amit mondanak.
5/12 anonim válasza:
Ebből nagyon kevés derül ki az lány jellemét tekintve. Ha már mindenképpen választani kell akkor inkább átlagos legyen mint egy 150 feletti IQ-val rendelkező, hiszen én sem vagyok zseni.
6/12 anonim válasza:
az okosságnak és az intelligenciának semmi köze egymáshoz... De egyébként aki okos,az sokat tud,és aki sokat tud,az tudja,hogy milyen nehéz, kegyetlen és kemény az élet,vagyis boldogtalan a szíve legmélyén. És én nem szeretem a boldogtalan lányokat.
7/12 anonim válasza:
3-as vagyok. A 2-esnek igaza van, ha nincs hatranya, miert ne valasztanek egy okos lanyt, akivel olyan temakrol is tudok beszelgetni, amikrol az atlagossal nem.
8/12 anonim válasza:
Azt választanám, akivel jobban kijövök. Amúgy meg nem töltetek ki IQ tesztet a lányokkal. Egy hétköznapi ismerkedés során nincs nagy különbség egy átlagos, meg egy okos lány között.
10/12 anonim válasza:
Ha csak ennyi különbség van köztük, akkor talán inkább az átlagosat. Nem tartom magam annyira okosnak, nem akarom magamat hülyének érezni az okos mellett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!