Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar tőlem? És miért nem lép?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? És miért nem lép?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és pár hónapja felvett egy 7,5 évvel idősebb pasi msn-re (előtte csomót szemeztünk, látásból ismertük egymást). Egyre többet dumáltunk, egyre jobban megismertük egymást, aztán mondta, hogy szeretne találkozni, de az nekem pont nem volt jó. Utána én hívtam őt, de az meg neki nem volt jó. Utána beszéltünk még egy csomót, de pár hete hanyagol elég rendesen. Ha felbukkan, akkor persze szeret, meg én vagyok az istennő, csak az a baj, hogy elég ritkán "bukkan fel".

Eleinte még a keze is remegett. Itt az oldalon viszont sokan azt mondták, hogy csak le akar fektetni... megbeszéltük, s azt mondta komolyan gondolja...

Miért hanyagol ennyire? Vagy most már nekem kellene nyomulnom?

Segítsetek légyszi, már nem tudom, hogy hányadán állunk...

2010. márc. 14. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:

csak maradj a saját korosztályodnál

ehh.

2010. márc. 14. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán ha tőle kérdeznéd meg h mit akar... Szerintem mást is ámít, azért jelentkezik ritkán. De ez csak felvetés.
2010. márc. 14. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
De msn-en sincs fent, meg dolgozni se megy...
2010. márc. 14. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Sztem 17-18-19 éves passikal foglalkozz

és am is ha 24.5 éves tanul legalább a nem dolgozás mellet?

2010. márc. 15. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen tanul...
2010. márc. 15. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!