Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kikészültem egy nap alatt ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikészültem egy nap alatt . Olvasd el! Fontos! SOS?!

Figyelt kérdés
A barátommal ma nagyon csúnyán összekaptunk,könyörögnöm kellett neki hogy ne dobjon. Tegnap voltunk moziban és nem volt semmi baja ma meg..Miután visszafogadott elég furcsa lett..pl. elmondta a haverjainak h könyörögtem neki,erre kérdezem miért mondta el? válasz: nem tudom..visszament a játékra amit azért hagyott abba h ne tegye tönkre a kapcsolatunkat..stb stb..nem ilyen volt..és még egy..valahogy érzem hogy vmi nem oké köztünk..nem tudom mit tegyek..
2010. márc. 14. 21:26
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
ma egész nap bőgtem:( még most is..annyira nemtudom mit tegyek:'(
2010. márc. 14. 21:28
 2/22 anonim ***** válasza:
Min vesztetek össze? Úgy értem, te csináltál valamit vagy ő? Szerintem a könyörgés nem kellett volna...Ne alázd meg magad, főleg, hogy a pasid még el is híreszteli szépen a haverjainak, és valószínűleg rajtad élcelődnek a társaságban. Ez lenne a pillanat, amikor ÉN dobnám. Nem kell könyörögni.
2010. márc. 14. 21:28
 3/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret, vagy nem hisz abban, hogy azok a problémák, amik miatt szakítottatok, megváltoznak. És hát Te könyörögted ki, hogy ne dobjon, ez van, nem túl lelkes. Miért akart szakítani? Nem így kell valakit visszahódítani, hogy könyörgünk! Fiatal lehetsz még... Ha a másik szakít, el kell engedni BÜSZKÉN és akkor hátha rájön, mit veszített, és esetleg visszajön. De ha már könyörögni kell a szeretetért, a kapcsolatért, abból nem lesz semmi jó!
2010. márc. 14. 21:29
 4/22 anonim ***** válasza:
korotok?
2010. márc. 14. 21:29
 5/22 A kérdező kommentje:
ja azon,hogy az anyja nem engedte el hozzánk bezzeg a bátyjával igen..és rosszul esett..:( és ezen..
2010. márc. 14. 21:30
 6/22 A kérdező kommentje:
ő 15 én 14
2010. márc. 14. 21:30
 7/22 anonim ***** válasza:
miért ragaszkodsz egy ilyen szeméthez???megalázott.dobott,te meg könyörögtél?Ha már dobott,akkor addig hagyd ott,amíg van benned egy kis méltóság.úgysem lesz olyan a kapcsolatotok,mint volt.DOBD ŐT!szerezz egy jobb pasit,érezd jól magad!
2010. márc. 14. 21:31
 8/22 anonim ***** válasza:

elég hülye hasonlat lesz de jobb nem jutott eszembe.

ez olyan mint az újramelegitett pizza. jó, jó finom de sosem lesz már olyan finom és friss mint amikor először kisült.

na, egy ilyen kapcsolatban egy esélyed van. és ez a visszafogadósdi meg.. hát ez már sosem lesz olyan mint az elején volt.

9/22 A kérdező kommentje:
érezzem jól magam? összetörtem..4évig vártam rá...észre se vett és most 3 hónapja vagyunk együtt..csak úgy dobjam?:'(
 10/22 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazatok van sőt biztos..
2010. márc. 14. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!