Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is nehezebben megy a hétköznapokban az ismerkedés?
Neten nincs lámpaláz ez tény, de a férfiaknak nehezebb mert minket legtöbbször válaszra sem méltattok :)
22/F
Pont nem igaz amit írtok,mármint persze nőként biztos könnyebb,de nőként mindenhol könnyebb az ismerkedés.
Férfiként meg ugyanúgy hiába írok én bármennyi nőnek,a képet megnézik,elítélnek egyből,és válaszra sem méltatnak.
Szóval pont ugyanolyan sz*r a net is,mint máshol.
Ha legalább egy lett volna,aki legalább meg akart volna ismerni,a személyiségemet,akkor már valószínű együtt lennénk,mert van bennem sok jó,és pozitív,csak mivel nem születtem helyesnek és nem vagyok izmos,így még csak esélyt sem kaptam soha. :/
24/F
"#5 izmos még lehetsz.."
Hat de ha kigyurja magat, eggyel kevesebb kifogasa lesz! :S
Nem lehetek sajnos,mert genetikai problémák vannak vele,de semmi gond.
Vagyis de különféle kokszokkal meg lehetne csinálni,és felfújni,de nem szeretnék lufi lenni,ami kilyukad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!