Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt nem igazán értem. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem igazán értem. Most akkor csak hülyít? Nem hiszem el.

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy van egy lány akit felvettem msnre, és a napokban elég jókat beszéltünk és kiderült hogy bejövök neki, mert szerinte különleges vagyok, tiszteletreméltó stb.... és megkérdeztem lenne-e kedve velem találkozni, és belement. Ma pedig beszéltem vele kb fél órát, és ki is van neki írva hogy szeretlek( de nincs ott hogy kit ) utána hiába írtam neki nem válaszolt, gondoltam biztos volt valami dolga, na de nemrégen megint ráírtam de semmi válasz, pedig nemis elfoglalt, ez egy kicsit fura. Nem akarom ennyibenhagyni, mert egy elég rendes, jófej lányt ismertem meg, akivel állítólag majd találkozok. Most akkor csak szivat, vagy mit akar?: S 16/f
2010. márc. 14. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
nem szivatot csak valószinüleg azóta lett neki barátja
2010. márc. 14. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha a telefonszámát tudod akkor hívd fel. Ha nem akkor próbálkozz tovább msn-en. De amíg nem ír vissza addig el ne menj oda ahol találkoznátok(ha már egyáltalán beszéltetek erről).

De próbáld ki , hogy kiírod MSN-re , hogy Szeretlek +a lány neve..

2010. márc. 14. 19:58
 3/8 A kérdező kommentje:
de ez olyan rossz, örültem hogy végre van egy szép, értelmes, rendes, jófej csaj akinek bejövök erre ezekszerint van barátja: ( ezt nemhiszem el....pedig már megbeszéltük hogy találkozunk is......
2010. márc. 14. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát igen sajnos ez benne van a pakliban.
2010. márc. 14. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
én meg egy pasival jártam így ,: felvett msn-re megkérdezte h randizunk e :? - én erre :messze lakunk hogyan ? és már nem is szól hozzám :S :S PEDIG BEJÖN...
2010. márc. 14. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak leakart rázni hogy nem válaszolt,de viszont akkor letiltana úgyhogy az is lehet,hogy minden rendben csak nincs a gépnél de az msn-je bekapcsol szal nem tom mindkettő lehet,de szerintem ne keseredj el!!!

Ha meg van pasija akkor keress a sulitokban csajokat akik bejönnek,és hívd el őket randira,vagy kérdezd meg a haverjaidat,hogy ismernek-e kedves szingli csajokat,és kérd meg hogy hozzanak összetiteket !!

Sok szerencsét(bár nekem is eljönne pasi ügyben)

2010. márc. 14. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:

És juttottál vmire? van barátja?:O

Vagy neked irta ki?

(bocs, tom h nem lehet "és-sel" kezdeni mondatot-.-):)

2010. márc. 14. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát ha közben lett neki barátja akkor nem igazán mondható "értelmes, rendes, jó fej csajnak" hiszen, egyrészt, ha veled Randevút fixált le akkor, hogy-hogy lett barátja? Ez nagyon nem etikus. Másrészt ha lett barátja annyi gerinc lehetett volna benne, hogy egyértelműen ahogy a tisztesség megkívánná elmondja neked, de már a randi megbeszélése során is közölnie kellett volna, hogy esetleg nem csak te vagy versenyben.

Szánalom, hogy vannak ilyen suttyó csajok is a világon. Ráadásul mekkora parasztság, hogy ezek után még ő nem áll veled szóba. Együttérzésem.

2010. márc. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!