Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte legyek vele?
Van egy fiú akivel tnap találkoztam és nagyon rendes volt meg minden csak az a baj h parasztosan beszél.:S
Ezt úgy értem h és helyett oszt mert helyett mer szavakat használja.
Szerintetek megmondjam neki h próbálja meg ezeket a szavakat hanyagolni v hadjam???
(csak az a baj h engem ez zavar)
Egyébként meg nem az ő hibája sztem ha így lett nevelve.:S
"hadja" ... te sem vagy egy észlény már bocs.
Ne akard megváltoztatni már az elején, inkább ne is akarj tőle semmit. ő így beszél. Van a mondás megszoksz vagy megszöksz. Ha nem tetszik hagyd ott, vagy pedig fogadd el.
sztem nem írtam oat h hadja:D
olvasni meg én tudok
Nos,először is,nem ,,hadja",hanem hagyja.Nem sztem,hanem szerintem.Nem ,,v",hanem vagy.Helyesírás egyes,köszönjük,leülhetsz.
A kérdésre:ha Téged ennyire zavar ez,akkor inkább bele se kezdj a kapcsolatba!Az én barátom például az őt helyett az itet szavat használja,mert ezt szokta meg otthon az anyjától.Még sorolhatnám,de tudod,ettől még szeretem,mert normális és jólelkű.Szóval nem próbálom megváltoztatni,mert úgy szeretem,ahogy van.
Ínnye a kutyafülit, oszt ez mé zavar? mögmondom én niked:
Azér mee egy paraszt vogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!