Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell ez a srác! Azt szeretném, ha a csomó csaj közül, akik körülötte vannak, engem választana. Hogy érjem el? Tényleg nagyon fontos ő nekem!
Jártunk is, de csak viszonylag rövid ideig.. olyan ostoba indokkal szakított, hogy nem illünk össze. Hiszen meg se ismert még rendesen!!
Tudom, hogy tetszem neki és szépnek tart, de ez még közel sem elég.. mit tudnék tenni, hogy közelebb kerüljek hozzá újra? Szerintem benne is meglenne a hajlandóság..
Nagyon fontos nekem a dolog, szóval szeretném ha normális tanácsokat kaphatnék :( :$
Köszönöm szépen előre is!!!
16L
Igaz az előző komment, de...ha egyszer már dobott eleve rosszul kezdődne a következő. Az is lehet, hogy más kellett neki, és nem akart annyira megbántani, így egy ilyen kifogást keresett, mint, hogy nem illetek össze. Az, hogy úgy érzed szépnek tart, az inkább csak azt jelenti, hogy van önbizalmad; mert, mint kiderült, eléggé népszerű, és fontos neki, hogy a barátnője igencsak szép legyen. Már bocsi... Ha meg lenne benne a hajlandóság, miért dobott ki? Erre még nem gondoltál?:/
Bocsi.
Nem hiszem h az lennék akire gondolsz..:D Győr-Moson-Sopron megye egyébként.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!