Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor 13 éves voltam, már egy csomó velemkorú csaj bulikba járt, pasizott, stb. Én még dínó figurákkal játszottam. Ez ciki?
13 éves kromban én is barbiztam a környékbeli barátnőkkel, na, meg társasoztunk állandóan.. Engem 18 éves koromig nem is érdekeltek a férfiak.. És akkor is, úgy hívta fél magára valaki a figyelmem... :)
18 bőven elmúltam mikor először volt testi kapcsolatom..
Szerintem ez így volt jó.. És hidd el, 18-23 éves korodig garantáltan ki tudod élni magad...
Én most 25 vagyok, és most volt az első házassági évfordulom augusztusba..
Ne foglalkozz senkivel...
Hidd el, érdemes élvezni a gyerekkort..
A pasizásra lesz még idő.. Legalább nem csalódsz olyan korán a férfiakban... :)
Ezt a legjobb szándékkal írtam le neked. :)
szia!
Hát szerintem is az a normális ha ennyi idősen dínókkal játszol és nem pedig a discóba töltöd az időd nagy részét. Arról nem is beszélve hogy manapság az ilyen 12-13 éves kislányok azt hiszik attól menők meg felnőttek hogy discóba járnak meg mindenkivel összefekszenek.
kiakasztóak tudnak lenni.:)aztán nagykorukba mi lesz velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!