Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor 13 éves voltam, már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor 13 éves voltam, már egy csomó velemkorú csaj bulikba járt, pasizott, stb. Én még dínó figurákkal játszottam. Ez ciki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 14:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az ciki,hogy dínokkal játszol és mondjuk nem lányos játékokkal,de mondjuk én most 13 vagyok és én járok néha-néha bulikba,de nehogy félreértsetek nem csinálunk semmi OLYAT !!! cetlizünk meg ilyenek,de eddig amit egy bulin csináltunk az csak arcra puszi volt és abban meg nincs semmi :)de azokból akik 13 évesen midenféle durva dolgokat csinálnak azok egy nagy p*csák azokat lekell nézni és megkell nekik mutatni,hogy akik nem olyanok mint ők azok attól még nem stréberek,csak nem olyan r*bancok : )

remélem segítettem xoxo

2010. máj. 29. 14:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Jobb, hogy a dínók mellet maradtál hidd el.
2010. szept. 30. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!