Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire jó ez? Miért szórakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó ez? Miért szórakozik velem?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és pár hónapja felvett egy srác(24) msn-re. Jól elvoltunk, de mostanában meg 3-4-5 napokra eltűnik, vagy ha fent is van, akkor rám sem ír. Majd pár nap múlva, mintha mi sem történt volna ugyanúgy elkezd szédíteni. Jön avval, hogy szeret, meg hogy csak én kellek neki, meg hogy én vagyok tökéletes...

Először nagyon félénknek tűnt, még a keze is remegett, aztán megbátorodott, s azt hittem csak le akar fektetni, de azt megbeszéltük, s rájöttem, hogy nincs ilyen hátsó szándéka. Azt mondta, komolyan gondolja velem...

De akkor mire jó, hogy nem szól hozzám egy csomó ideig, meg nem foglalkozik vele, utána meg én vagyok az istennő..

Segítsetek... mit csiláljak? Please.... :'(

2010. márc. 14. 15:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

en lennek az a sracc???????nem tudom de valaszolok

en is pont ezt csinalom,tobb baratnom van,neha valamelyikkel csak hetente egyszer ketszer beszelek,tartom a kapcsolatot,megdugom egyszer ketszer,amig felebred hogy neki ez igy nem jo es kirug,de no problem,van mas akivel ugyanezt folytatom,de viszont tartok egy normalis baratnot is aki melle vegso esetben barmikor menekulhetek,johet barmilyen komment ezutan,mert leszarom a ti velemenyeteket,en a kerdesre valaszoltam,aki tud csajozni rendesen es profin az igy csinalya,aki meg nem annak maradnak a nyalas szovegek amiket altalaban a nok utalnak,helyesirason kell tanulnom meg tehat ez is kimaradhat,terhes meg nem vagyok mivel ferfi vagyok,es kocka sem lennek mert ez a munkam,bekepzelt sem vagyok.

2010. márc. 16. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:

én nem feltétlenül mondanám rá, hogy rosszban sántikál. persze fő az óvatosság, de azt is el tudom képzelni, hogy nem akar folyton zaklatni. mi van, ha ő zaklatásnak veszi mondjuk azt, hogy minden nap rád ír msn-en? lehet, arra vár, hogy írj rá Te is. szóval azért ne ítéljünk ennyiből. persze meg kell vizsgálnod a helyzetet magadnak, minél többet megtudni róla, minél megbízhatóbb forrásokból. vagy ha komoly témákról beszélsz vele, akkor le tudsz szűrni ezt-azt a gondolkodásából...

légy résen, de nem feltétlenül kell most ezért elküldeni a p*csába a srácot.

és sztem nincs abban semmi rossz, hogy 24 évesen egy 17 éves csajjal kezd. ismerek olyant, aki 20 évesen kezdett egy 14 éves csajjal. házasság lett belőle, meg gyerekek. szóval nem kell rögtön pedofilozni, meg "csak dugni akar"-ozni. persze simán lehet, hogy csak szédít, de ugyanúgy lehet az ellenkezője is. lehet, hogy tényleg beléd van esve, csak azt sem tudja, mit csináljon. mert azért az is elkeserítő tud lenni, ha mindig csak ő ír Neked. vagy ha mondjuk nem látja rajtad, hogy ugyanolyan elánnal veted magad bele a beszélgetésbe, mint ő. attól is elmehet a kedve, és simán lehet, hogy bátorságot vagy erőt gyűjt, hogy újra írjon.

összegezve: bármi lehet, nem kell rögtön rosszra gondolni, de azért figyelj oda, nehogy mégis át legyél b*aszva a palánkon.

2010. márc. 16. 19:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Néha én is rá szoktam írni, csak mindig rosszkor írok (elfoglalt).

Egyábként a komolyabb beszélgetéseknét úgy vettem észre, hogy teljesen őszinte. Volt, hogy a régi csalódásairól beszélt(és utánajártam és tényleg igazat mondott).

Amikor hozzám szól nem tudom róla elképzelni, hogy alantas szándékai lennének, vagy csak szórakozna velem...

De amikor nem beszélünk sokáig, mint most, mindig az jut az eszembe...

2010. márc. 16. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Te vagy az Noncsi?:D
2010. márc. 16. 19:51
 15/15 A kérdező kommentje:

Jajj ez nem talált...

Rozi vagyok :P

2010. márc. 17. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!