Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért halogatja a találkozást?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért halogatja a találkozást? Lehet, hogy szórakozik velem?

Figyelt kérdés
2 hónapja levelezek egy 24 éves lánnyal. Már eleve úgy indított, hogy komoly kapcsolatot akar. Egy másik városban lakik, 3 óra utazás. Már felvetettem a találkozást, de nem reagál. És újabban feltűnően ritkábban elérhető. Amikor beszélek vele akkor viszont úgy viselkedik, mintha minden a legnagyobb rendben alakulna köztünk. Nem tudok rajta kiigazodni. Tipp?
2011. ápr. 4. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet jobban meg akar ismerni! :) de ezt tőle kérdezd
2011. ápr. 4. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Jaj ez a netszerelem. Szerintem ennek semmi értelme. Lehet, hogy most nem rég ért véget egy kapcsolata és jó tesz az egójának, ha valaki szépeket ír neki a neten keresztül. EGyénként két hónap alatt nem tudott eléggé megismerni? Mondjuk a gépen keresztül nem is lehet igazán. Ha igazán fontos lennél neki, akkor találkozni is szeretne veled, úgyhogy szerintem csak hülyít.
2011. ápr. 4. 02:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Az egyik barátom pont így járt.Csórót jól lesz*pata a csaj.Szerintem veled is így van.Mond neki,hogy ha akar valamit akkor keressen meg.Ha nem keres akkor bukta,és megkímélted magad egy csomó felesleges dologtól.
2011. ápr. 4. 07:15
 4/5 anonim válasza:
szerintem csak szórakozik...bocsi
2011. ápr. 4. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet attól tart ha találkoznátok akkor már élővé. valóssá válnál. Amíg csak virtuális vagy a számára az kényelmes és biztonságos.

Egy konkrét nem vagy szimpi 10/9 nő közűl az utolsó amit hallani fogsz. Helyette nem érek rá és stb. Egy nő úgy van vele vegye magát észre a pasi, a férfi meg jobban szereti ha nyíltan közlik vele.

Szerncsére 10/1 nő nyíltan megmondja. Őket kétszer is áldom amikor megteszik. Ezerszer jobb.

Meg két hónap? Max próbálj meg EGYSZER annyit, hogy találkozzunk ekkor és ekkor. Légy férfi. Ha kompromisszum lehetőség nélküli nem, vagy kitérő a válasz akkor részedről ennyi. Befejezted. Ekkor még esetleg meggondolja magát de nem reménykednék egy ilyen kezdés után.

Egyszer egy nő 2 hónapig húzta a fejemet. Pedig még nem is netes ismeretség volt. A legfőbb tanúlság a számomra az lett belőle, töketlen voltam időben búcsut inteni tőle. Helyette magamnak hazudoztam, ábrándokkal és reményekkel.

2011. máj. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!